Planeta

Dijete psovalo, majka ga surovo kaznila, sada je čuva policija

Jedna majka toliko surovo je kažnjavala svoje malo dijete da kad se pojavio snimak te situacije na društvenim mrežama počele su da joj stižu prijetnje smrću.

Naime, Kejtlin Volf iz Lisburga na Floridi je sinčiću gurala glavu u wc šolju da bi ga kaznila zbog psovanja. Video koji je snimio njegov stariji sin razbjesnio je ljude širom svijeta.

Ona tvrdi da se to dogodilo iz šale, iako je očigledno da se dječak nije smijao dok ga je držala za ruke i naglavačke gurala u šolju, već plakao i vikao: “Ne”.

“Kad je opsovao htjela sam da mu operem usta sapunom, ali nakon što je od mene bježao punih deset minuta, kad sam ga napokon uhvatila palo mi je na pamet da mu gurnem glavu u wc šolju iz šale”, kaže Kejtlin.

Dodala je i da je dječak tražio da to ponovi.

“Da je moj drugi sin nastavio da snima, čuli biste kako viče da to učinim ponovo. Jasno mu je da ga neću povrijediti. Samo smo se igrali”, rekla je ona.

“Treba te staviti u zatvor. “Jadno dijete, treba ga skloniti od ove ku*ke”, “Ti si zlo. Kakva majka to može da učini svom djetetu?”, “Već to kako ga drži za ruke može da rezultira time da mu slomi ruku”, nizali su se komentari šokiranih ljudi, a Kejtlin tvrdi da je primila i brojne prijetnje smrću i da je zbog svega morala da traži zaštitu policije.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend