Planeta

Granice Australije zatvorene do naredne godine

Australija najvjerovatnije neće otvoriti granice za međunarodne putnike do naredne godine, ali će pokušavati da ublaži regulative za ulazak studentima i drugim posjetiocima koji ostaju duži period, rekao je danas australijski ministar trgovine Sajmon Birmingem.

On je istakao da bi regulativa obaveznog karantina za građane koji se vraćaju u Australiju mogla biti primijenjena i za međunarodne studente i druge posjetioce sa planovima za duži ostanak.

“Možemo jednostavno nastaviti sa četrnaestodnevnim periodom karantina koji su dobro funkcionisali za povratnike”, napomenuo je Birmingem.

U Australiji je virusom korona zaraženo više od 7.300 osoba, a 102 su umrle.

Australijska država Viktorija danas je prijavila da je u protekla 24 časa 21 osoba oboljela i to je najveći dnevni rast oboljelih. Od toga 15 su putnici koji su se vratili i nalaze se u karantinu.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
ludak_nkbrko mali
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ludak_nk
Gost
ludak_nk

Zbog 300 eura što bi donio turista rizikujemo da nam donese koronu pa da se o jadu crnom zabavimo i da potrosimo milione liječeći oboljele. Kakva je to ekonomija?

brko mali
Gost
brko mali

pametno a ne kao mi, sezona je svakako propala a sad ce sve sto je dobro uradjeno za vrijeme prvog talasa korone da propadne

Send this to a friend