Planeta

Kad nema Melanije: Tramp bacio oko na prvu damu Argentine

Američki predsjednik Donald Tramp je tokom boravka u Japanu, na samitu G20 bio bez supruge Melanije, a to je iskoristio da, kako tvrde korisnici društvenih mreža, “baci oko” na prvu damu Argentine Džulijanu Avadu.

Džulijana i inače važi za jednu od rijetkih žena koja može da pomuti Melanijinu ljepotu i stil, a Trampovo ponašanje definitivno ide u prilog ovakvim tvrdnjama, prenosi Index.hr.

Naime, dok su svjetski lideri pozirali za potrebe zajedničke fotografije, Tramp se okrenuo prema argentinskom predsjedničkom paru, koji je stajao iza njega, pa im je pomalo vragolasto šapnuo nešto na šta su se svi glasno nasmijali, a on se potom ponosno okrenuo napred, sa osmjehom od uva do uva.

Prije ove situacije, koja je odmah izazvala pažnju Tviteraša i svjetske javnosti, Donald i Džulijana su se rukovali, ali i izljubili.

“Tramp ignoriše svjetske vođe i flertuje s argentinskom prvom damom. Izgleda da je ona njegov tip”, “Hoćete se kladiti da će otputovati u Argentinu kroz sljedeća tri mjeseca?”, “Izgleda da je Melanija prestara za njega, pa sad traži nove modele”, samo su neki od komentara.

Inače, Džulijana je udata za argentinskog predsjednika Maurisija Makrija, a ova 44-godišnjakinja “ukrade” sve poglede gdje god se pojavi zahvaljujući specifičnoj, upečatljivoj pojavi, zgodnoj figuri, ali i odličnom modnom stilu, a često se mogu čuti komentari da je “najlepša prva dama na svijetu” i “savremena Džeki Kenedi”.

Međutim, ona je i ostvarena poslovna žena i pre braka sa Makrijem i njegovog političkog uspjeha – njena porodica Avada u svom vlasništvu ima tekstilnu imperiju koja u rukama drži nekoliko modnih brendova, pa je i ona sama godinama aktivno bila dio ove kompanije.

U Argentini je poznata i po prilično otvorenom razmjenjivanju nježnosti sa suprugom, ali i njihovim opuštenim izjavama o seksualnom životu.

Par zajedno ima ćerku Antoniju, dok Džulijana iz prethodnog braka ima još jednu ćerku Valentinu, a Maurisio troje djece.

7

avatar
1000
7
0
0
 
7
...KalamburatorŠto se činiLeoKratko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
...
Gost
...

Pravi predator

Kalamburator
Gost
Kalamburator

Tracare

Što se čini
Gost
Što se čini

Hahaha, sumnjam da Melaniji smeta sve i da je pred njom.

Leo
Gost
Leo

Ima ona muža ljepšeg i mlađeg od Trampa

Kratko
Gost
Kratko

Stara budala.

Pero
Gost
Pero

I ja bi …

NHM
Gost
NHM

Ako oćemo prevod na naški, onda je Julijana. Inače je Hulijana, ipak se španski priča u Argentini. Džulijana ne može nikako.

Send this to a friend