Planeta

Klinton i Obama izazvali buru na Tviteru: Šta su poštovaoci Uskrsa?

Foto: Twitter

Barak Obama i Hilari Klinton izazvali su pravu buru na društvenim mrežama nakon što su žrtve masakra na Šri Lanki nazvali “poštovaocima” Uskrsa.

“Napadi na turiste i poštovaoce Uskrsa na Šri Lanki su napad na čovječanstvo. Na dan posvećen ljubavi, iskupljenju i obnovi, molimo se za žrtve i stojimo uz narod Šri Lanke”, napisao je na svom Tviter nalogu Obama.

Nakon toga mu je jedan od korisnika Tvitera napisao da je “sasvim u redu reći hrišćani”, dok je drugi bio prilično izrevoltiran Obaminim tvitom.

“Da li postoje ljude koji poštuju Uskrs? Obama,ti imaš problem. Svo zlo koje ste zasadili tokom svoje ere, uključujući izbacivanje Gadafija s vlasti, pratiće vas”.

A zatim je uslijedio još jedan “bizaran” tvit koji je napisala njegova koleginica Hilari Klinton.

“Tokom ovog svetog vikenda za mnoge vjere, moramo se ujediniti protiv mržnje i nasilja. Molim se za sve koji su pogođeni današnjim strašnim napadima na Uskršnje poštovaoce i putnike na Šri Lanki”, napisala je ona.

Izrevoltirani tom izjavom, korisnici su veoma burno reagovali.

“Poštovaoci Uskrsa, misliš hrišćani?! Ponavaljaj za mnom Hilari, hrišćani.”

“Ja sam katolkinja, hrišćanka, a napadi su bili na katoličke crkve. Stotine braće i sestara su poginule i ranjene od strane radikalne islamističke grupe. Ja nisam “Uskršnji poštovalac”. Uskršnja misa slavi vaskrsenje Isusa Hrista. Nismo “poštovaoci” Uskrsa”, samo su neki od komentara.

Sa druge strane, neki su istakli i činjenicu da Obama i Klintonova nisu oklijevali da žrtve maskara u novozelandskim džamijama nazovu muslimanima.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Hydra
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hydra
Gost
Hydra

Zbog ovih izjava Tramp ostaje jos jedan mandat

Send this to a friend