Planeta

Mališane u vrtiću dočekala egzotična plesačica

Lai Rong, direktorica dječjeg vrtića u kineskom gradu Šenzhen, dobila je otkaz nakon što je organizovala skandalozan doček za djecu i njihove roditelje povodom početka nove vrtićke godine, prenio je The Mirror.

Naime, 500-tinjak mališana u dobi od tri do šest godina te njihove preneražene majke i očeve u dvorani je zabavljala – egzotična plesačica. Oskudno odjevena mlada žena zavodljivo se izvijala oko šipke dok su zabezeknuti roditelji djeci pokrivali oči i iz protesta napuštali “predstavu”.

“Nisam imala loše namjere… Plesačica je samo trebalo da stvori ugodnu atmosferu za prvi dan ‘male škole’… Sad ipak shvatam da moja odluka nije bila dobro promišljena i kajem se zbog toga”, izjavila je poslije direktorica, a pokušala se opravdati i činjenicom kako je za djecu i roditelje angažovala i džez muzičare te skupinu koja izvodi tradicionalne kineske plesove.

No Lai Rong svejedno je dobila otkaz nakon što je sporni video “procurio” u javnost – samo od ponedjeljka pogledalo ga je više od pet miliona ljudi.

2 Komentara na "Mališane u vrtiću dočekala egzotična plesačica"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend