Planeta

Najbogatiji čovjek svijeta Džef Bezos prvi put provozao svoju luksuznu jahtu 

Bezos

Najbogatiji čovjek na svijetu Džef Bezos završio je svoju super luksuznu jahtu koju je nazvao Leteća lisica i po prvi put ovog ljeta zaplovio njome.

Fotografije jahte ukotvljene u popularnom turskom ljetovalištu Dača uveliko kruže Tviterom, a priča se da je američki milijarder dao za nju čak 400 miliona dolara.

Superjahta je dugačka 136 metara i može da primi do 22 gosta, sa 54-članom posadom. Ima 36 kabina za goste, uključujući 11 VIP kabina i četiri palube na brodu, bazen od 12 metara i pistu za helikopter. Bezos nije viđen na jahti ili bar nije fotografisan na njoj.

Jahta Bezosa

Glasine da jahta pripada Bezosu kruže od 2017. godine, kada je kompanija za izgradnju jahti Lurssen započela rad na onome što se tada nazivalo Project Redvood, odnosno gradnja jedne od najvećih svjetskih jahti, piše Biznis Insajder.

Turski mediji prvi su izvještavali da je jahta bila usidrena kraj obale Dače.

Međutim, originalni tvitovi u kojima stoji da jahta pripada Bezosu su ubrzo izbrisani, zajedno s fotografijom, ali slike te objave i dalje kruže društvenim mrežama.

Tajms piše da je jahta završena i zapolovila 2019. godine.

Džef Bezos nije htio da potvrdi da je on vlasnik jahte.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nemam rijeci
Gost
Nemam rijeci

Samo CDM može da izvali ovakvu glupost može da primi do 22 gosta ali ima 36 kabina za goste…

Podgoričanin
Gost
Podgoričanin

Jahta na slici nema ni 50m dužine.

TaracJarac
Gost
TaracJarac

Znate li jadni ne bili da smo vecinom komunisti i da nas iritiraju ovi bjelosvjetski lopovi isto kao i ovi nasi, i da se svi nadamo novoj revoluciji kad ce se dici kuka i motika i kada cemo sve te lopove da pobijemo i kad cemo da konfiskujemo sve sto su oteli od naroda !!!

Rale
Gost
Rale

Nije loše.

Send this to a friend