Planeta

Namjerno izazvala sudar da bi dokazala djeci da bog postoji

Bakari Voren iz američke države Džordžija uhapšena je nakon što je namjerno izazvala saobraćajnu nesreću da bi dokazala svojoj djeci da je bog stvaran i da će ih zaštititi. Srećom, majka i dvoje maloljetne djece, su nakon udesa prošli su bez povreda.

Vorenova je svojim terenskim vozilom u punoj brzini udarila u betonski stub, a prije same nezgode rekla je svojoj djeci da će namjerno udariti u stub da bi im dokazala da je bog stvaran i da će ih sačuvati u ako budu imali vjere u njega.

Nesreću su zabiljžile i sigurnosne kamere koje su snimile ženu kako vozi automobil, u okrugu Gvinet u Džordžiji, prije nego što je svjesno skrenula u suprotne trake. Potom je skrenula sa kolovoza i na kraju udarila u betonski stub, koji je izazvao ogromnu materijalnu štetu na njihovom automobilu.

Dvoje djece, starosti pet i sedam godina, bili su na zadnjem dijelu vozila u sjedištima za djecu. Djeca su prošla su bez povreda.

Nakon što je policija izašla na mjesto udesa, Vorenova je priznala šta se dogodilo. Njenu bizarnu odluku su potvrdila i njena djeca, koja su opisala trenutke koji su prethodili sudaru.

Tagovi

Send this to a friend