Planeta

Ovo su najbolji aerodromi za presijedanje u 2017. godini

Dobra organizacija i sadržaji aerodroma mogu da učine čuda, posebno kad idete na dalek let, a pritom negdje i morate da presijedate.

S tim na umu, organizacija “Airport Council International World” je proglasila najbolje aerodrome na svijetu za presijedanje za prošlu godinu, i to prema izboru putnika.

Što se tiče kategorije najbolje usluge, neki aerodromi su se na listi našli prvi put. Tu su rimski Fjumićino, zatim aerodromi u Atini, Njukastlu, Klevlendu i, prvi put, aerodrom u Zagrebu.

Kad je riječ o većim aerodromima, oni u Delhiju i Mumbaiju proglašeni su za najbolje u kategoriji aerodroma koji bilježe promet veći od 40 miliona putnika godišnje.

“Svake godine aerodromi pridaju sve više važnosti pružanju boljeg iskustva putnicima. Korisnici očekuju udobno putovanje kroz vazdušne luke, ali i bezbjednost”, izjavila je Anglia Gitens, direktorka “Airport Council International”-a za Lounli Planet.

U Sjevernoj Americi najbolje je presjesti u Indianapolisu, na Bliskom Istoku u Abu Dabiju, a ako ste u Evropi, idealno je presjesti u Sočiju.

Ukoliko letite preko Afrike, sa presijedanjem nećete imati puno brige u marokanskoj vazdušnoj luci Mohameda Petog.

Tagovi

Send this to a friend