Planeta

Partnerka ubice iz Las Vegasa: Bio je ljubazan, pažljiv i tih

Partnerka napadača iz Las Vegasa Stivena Pedoka, Merilu Denli, izjavila je da ni slutila nije da njen partner planira krvoproliće u kojem je ubio 58 osoba.

“Stivena Pedoka sam znala kao ljubaznog, pažljivog i tihog čovjeka. Voljela sam ga i nadala se mirnoj zajedničkoj budućnosti”, navodi se u izjavi Merilu Denli (62) koju je pročitao njen advokat, prenosi AFP.

Pedokova partnerka je navela i da joj on nikada ništa nije rekao, niti je išta uradio što bi joj na bilo koji način nagovijestilo da će se dogoditi “nešto ovoliko strašno”.

Denli je dodala da joj je Pedok prije dvije nedjelje rekao da je za nju našao jeftinu avionsku kartu za Filipine, predloživši joj da ode tamo i posjeti svoju porodicu.

“Kao i svi Filipinci u inostranstvu, bila sam uzbuđena što idem kući gdje ću vidjeti svoje porodicu i prijatelje. Dok sam bila tamo, slao mi je novac, za koji je rekao da od njega kupim kuću za sebe i svoju porodicu”, navodi se u njenoj izjavi.

Ona je priznala da se u tom trenutku zabrinula, pomislivši da on želi da raskine sa njom, ali ističe da ipak nikada nije posumnjala da na bilo koji način planira nasilje protiv bilo koga.

Send this to a friend