Planeta Uznemirujući snimak

Policajac koji je uhapsio El Čapovog sina izrešetan sa 150 hitaca

Meksički policijac koji je učestvovao u hapšenju sina narkobosa Hoakina “El Čapa” Guzmana ubijen je na parkiralištu u Kulijakanu, piše Daily Mail.

Nadzorne kamere su snimile užasan trenutak likvidacije koja je izvedena u srijedu ujutro kad su barem dvojica naoružanih muškaraca s poluautomatskim oružjem izišli iz crvenog automobila i otvorili vatru na bijeli “nisan”.

Napad je trajao tridesetak sekundi, a kriminalci su ispalili 150 metaka u bijeli automobil.

Crveni automobil je pratio bijeli automobil do parkirališta trgovačkog centra u Kulijakanu, glavnom gradu države Sinaloa.

Policajac koji je poginuo tokom ovog napada, identifikovan kao Eduardo N. (32), pripadao je elitnoj jedinici državne preventivne policije. Prema informacijama iz lokalnih medija, službenik je 17. oktobra učestvovao u hapšenju Ovidija Guzmana Lopeza, sina šefa narkokartela El Čapa Guzmana, prenosi “Index.hr”.

Lokalne vlasti istražuju incident i provode istragu o tome da li je za ovaj napad odgovorna kriminalna banda.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Los ZETA s
Gost
Los ZETA s

Sempra Los Zetas kajota la boka Sinaloa

Pravda
Gost
Pravda

Podrska policiji!

Bole
Gost
Bole

Treba svijetu malo vise filipinskih predsjednika… objave rat kriminalcima, ali rat u pravom smislu te rijeci. Imas pravo da se predas i priznas sve, pa u zatvor (ako si clan kriminalne organizacije), a ako to ne uradis i opires se, metak u celo. I idemo dalje.

djuradj
Gost
djuradj

…sta to pricas…jedino bi mi baba ostala u zivotu…:)))))…

wtf
Gost
wtf

e ako je ovo 30 sekundi i 150 metaka……

Haris
Gost
Haris

Barem četvorica, a ne dvojica.

Send this to a friend