Planeta

Putin zaprijetio Vašingtonu

Predsjednik Rusije Vladimir Putin upozorio je u ponedjeljak da će ta zemlja biti prinuđena da započne razvijati nuklearne rakete kratkog i srednjeg dometa ako Sjedinjene Američke Države učine isto nakon što su se povukle iz istorijskog sporazuma o kontroli nuklearnog oružja.

SAD zvanično su se povukle iz Sporazuma o nuklearnim snagama srednjeg dometa (INF) u petak nakon što su iznijele navode da Moskva krši sporazum, optužbu koju Kremlj negira.

Putin je danas optužio SAD za raspad sporazuma, ali je kazao da je od suštinskog značaja za Moskvu i Vašington da nastave razgovore o kontroli naoružanja kako bi spriječili ono što je nazvao “nesmetanom” trkom u naoružanju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dualno
Gost
Dualno

Mozgom sam uz Ameriku i Nato, srcem uz Rusiju. Nadam se da neće ponovo pasti na američki trik trke u naoružanju, koja osiromašuje Rusiju, a podiže Ameriku. Američki dolar je svjetska valuta i svi imaju povjerenja da je sve u redu sa njim, čak i kada svi vide da nije. Tako Ameri naštampaju koliko im treba, a Rusi nemaju tu… Više »

MILOS Radunovic
Gost
MILOS Radunovic

POBEDICE RUSKI CAR AMERIKU SVO ZLO DOLAZI SA ZAPADA U AMERIKU JE JAD I BEDA

Pedja
Gost
Pedja

Truli zapad , mi smo za siromastvo .

e, da
Gost
e, da

Jes, jes, Srbine, brate, sve ti je to tako kako ti kažeš…

Send this to a friend