Planeta

Trampa optužuju za seksualno zlostavljanje

Tramp

​Seks skandali iz Holivuda uznemirili su cijeli svijet, a sada je na površinu počeo da isplivava i prljavi veš Donalda Trampa .

Tokom predsjedničke kampanje prošle godine objavljen je njegov citat: “Kad si moćan, nemaš problema, čim dođeš do zgodne žene odmah je uhvati za međunožje”.

Tramp je i pored takvih izjava uspio da pobijedi i dobio veliki broj ženih glasova, ali posljednjih dana se pojavljuje sve više optužbi na račun američkog predsjednika i njegovog bahatog ponašanja prema ženama.

Kako su žene bijesne što u Bijeloj kući sjedi tip koji je priznao da seksualno zlostavljanje smatra normalnim, sve je više njih koje su odlučile da progovore.

“Predsjednik Kongresa Pol Rajan je rekao da nećemo tolerisati takvo ponašanje. Osim, čini se, u slučaju predsejdnika Trampa “, napisala je Mišel Ruiz u Vogu.

Žene odlučile da progovore

Ali sada, nakon što se pojavio novi snimak u kom se detaljno opisuju svoje Trampove “gadosti”, sve više žena odlučilo je da progovori o onom što im je prvi čovjek SAD-a radio.

Džesika Lids tvrdi da je bila Trampova žrtva 80-ih, kada je imala 38 godina. Ona kaže da je Tramp dirao po grudima i pokušavao da ugura ruku pod njenu suknju. Incident se, kako kaže, dogodio u prvoj klasi aviona, kada su putovali zajedno.

Džil Hart tvrdi da je bila Trampova žrtva 1993. godine. Ona kaže da je napadnuta u dječjoj sobi u njegovom omiljenom odmaralištu Mar-a-Lago.

“Prvo je spustio ruku na moje krilo, pa me je dirao preko suknje koju je zatim podigao, gurnuo prst do mojih gaćica i počeo da me dira po vagini”,  tvrdi Hartova.

Kristen Anderson  je početkom 1990-ih, kada je imala nešto više od 20 godina, bila u društvu u kojem je bio i Tramp u jednom noćnom klubu na Menhetnu.

“ Pružio je ruku da me pozdravi, a onda me je privukao i na silu pokušao da poljubi, pred svima”,  tvrdi Andersonova.

Gledao gole djevojke

Marija Bilardo  tvrdi da je Tramp gledao golu kada je imala samo 18 godina. Ona je 1997. godine nastupala na izboru za tinejdžersku Miss Amerike. Ona tvrdi da je Tramp ulazio u garderobu nenajavljen i gledao djevojke dok nisu imale odjeću na sebi.

“ Iznenada sam osjetila da me je zgrabio sleđa za guzu i počeo je da me gura naprijed nazad”, prisjeća se Bilardo.

Još najmanje dvije žene su se žalile da ih je Tramp napao u odmaralištu Mar-a-Lago.

Nataša Stojnov je 2005. došla u Mar-a-Lago da uradi intervju sa Trampom.

“Kad sam okrenula lice i odbila ga, krenuo je za mnom i pitao: ‘Koliko tražiš?’  Zatim mi je ponudio 10.000 dolara i pravo da koristim njegov privatni avion ukoliko pristanem da odem u njegovu sobu”,  tvrdi Nataša.

Send this to a friend