Planeta

Urnebesna Trampova tvrdnja: Moj sin je imao koronu 15 minuta

Foto: Twitter

Američki predsjednik Donald Tramp tvrdi da je njegov sin Baron (14) preležao koronavirus za 15 minuta. Nevjerovatnu rečenicu izgovorio je juče pred svojim pristalicama na skupu u Martinsburgu, u Pensilvaniji.

Donald Tramp i njegova supruga Melanija bili su zaraženi koronavirusom početkom mjeseca, a Tramp je nekoliko dana bio u bolnici Volter Rid.

Tramp je potom na skupu pohvalio snažan imunitet svog sina. Prepričao je navodni razgovor s ljekarom o Baronovom pozitivnom testu na kovid.

“Pitao sam doktora šta se događa, a on mi je odgovorio da je Baron pozitivan. 15 minuta kasnije pitao sam ljekara, kako je Baron, a on mi je odgovorio: ‘Ozdravio je’”, ispričao je Tramp svojim pristalicama na skupu. Okupljeni su se smijali.

Čini se da je cilj Trampove anegdote njegova kampanja za ponovno otvaranje škola za učenike, korak na koji se zbog loše zdravstvene situacije zbog pandemije nerado odlučuju američke savezne države.

Navodni Baronov brzi oporavak od Kovida Tramp često spominje u svojim govorima kako bi nagnao vlasti da otvore škole.

“Vratimo učenike u škole. Dobili smo pozitivan test i 15 minuta kasnije ljekar je rekao da je Baron dobro”, rekao je Tramp i u Viskonsinu u subotu.

Američka akademija za pedijatriju u ponedjeljak je izvijestila da je 792.000 djece u SAD zaraženo koronavirusom, što predstavlja 11 odsto svih zaraženih. U izvještaju se takođe ističe da je izuzetno rijetko da djeca završe u bolnici zbog komplikacija od kovida ili da umru od koronavirusa.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Naroz
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Naroz
Gost
Naroz

Znači, mali je duplo jači od Palme…

Send this to a friend