Region

Air Serbia saopštila koliko koštaju karte za letove između Beograda i Moskve

Air Serbia
Air Serbia

Air Serbia je saopštila da su u medijima, kao i na društvenim mrežama, objavljene brojne “spekulacije i neistinite tvrdnje” u vezi sa cijenama karata ove kompanije između Beograda i destinacija u Ruskoj Federaciji.

„Ne ulazeći u razloge zbog kojih bi pojedini mediji i osobe željeli da šire neistine o navodno visokim cijenama karata, u cilju istinitog informisanja građana želimo da iznesemo precizne informacije s tim u vezi. Zbog izuzetno velike tražnje od marta ove godine, karte za letove Air Serbia između Beograda i destinacija u Ruskoj Federaciji mogu se kupiti samo više dana, pa i nedjelja, unaprijed“, navedeno je u saopštenju.

U saopštenju Air Serbia se navodi da su već duže vrijeme karte za sve letove u septembru rasprodate.

Kada je riječ o oktobru, dodaje se da ima još vrlo malo raspoloživih karata u prvoj polovini mjeseca.

„U ovom trenutku, najniža dostupna cijena za avio-kartu u jednom smjeru u ekonomskoj klasi između Moskve i Beograda je počev od 397 eura. Najskuplja dostupna karta u jednom smjeru u ekonomskoj klasi između Moskve i Beograda košta 567 eura. Kada je riječ o povratnim kartama iz Moskve do Beograda u ekonomskoj klasi, najniža dostupna cijena je počev od 816 eura, a najviša moguća je 1.156 eura. Sve cijene su prikazane u totalu, odnosno sa uračunatim svim pripadajućim taksama“, saopštila je Er Srbija.

4

avatar
1000
2
2
0
 
4
DrveniAdvokatRozajgost9376Anonimni777
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rozaj
Gost
Rozaj

Kako lazu, karte iz Moskve do Beograda trenutno idu i po 10,000 dolara

Anonimni777
Gost
Anonimni777

Svaka im cast, Srbija nije ugasila svoju kompaniju kad je bila u krizi kao ovi “nasi”nego podrzala finansijski kad got je to trebalo, sad je regionalni gigant.

gost9376
Gost
gost9376

regionalni gigant nije ako ima liniju za moskvu.

DrveniAdvokat
Gost
DrveniAdvokat

Ima i za New York. Ko još ima? Možda mi?

Send this to a friend