Region

Albanac ubio hrvatskog mafijaša iz osvete

Policija u Splitu uhapsila je Albanca sa srpskim državljanstvom koji se sumnjiči za ubistvo Ante Prnjaka, bivšeg pripadnika Vojne policije, piše “Jutarnji list”

Izrešetano tijelo Prnjaka pronađeno je u srijedu u dvorištu jednog objekta u izgradnji.

List navodi da su pripadnici specijalne policije uhapsili Liridona B. (27) koji već sedam godina ima stalan boravak u Stobreču.

Pozivajući se na izvore bliske splitskom podzemlju, “Jutarnji” piše da je Prnjak prije smrti mučen tako što su mu slomili prste i laktove na obje ruke, kao i da su mu nepoznatim sredstvom čupali jezik i oči.

Na kraju je ubijen s pet hitaca u tijelo i jednim u glavu.

“Jutarnji” navodi da je Albanac, čija se porodica inače bavi preprodajom voća i povrća, u čertvtak ujutro došao do štanda na pijaci u Omišu na kojoj su bile njegova majka i sestra. Stigao je navodno nakon što je policija ušla u trag njegovom pozivu majci u kojem joj govori da mu na štand donese veću svotu novca.

Dva zatamnjena kombija specijalaca bila su parkirana u zasjedi preko puta na autobuskoj stanici, a nakon što je primjećena “meta”, dvojica su specijalaca istrčala u punoj opremi, s dugim cijevima i fantomkama na glavama te pretrčala put i u nekoliko trenutaka svladali Albanca i svezali ga prije nego što je uopšte došao u priliku da pruži otpor.

Osumnjičeni, kako se navodi, nije bio naoružan.

Policija je potom pronašla automatsku pušku koju su povezali sa 27-godišnjim Albancem.

Smatra se da je osumnjičeni vjerovao da je Prnjak kriv što je njegov rođak završio u zatvoru zbog droge i oružja, pa je odlučio da mu se osveti.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend