Region

Ana Brnabić i njeni saradnici testirani, nijesu zaraženi koronavirusom

Ana Brnabić

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić i svi članovi njenog kabineta testirani su na koronu, a kako saznaje “Blic”, zaraženih u neposrednom okruženju premijerke, nema.

Nakon što je otkriveno da je došlo do prvog slučaja zaraze koronavirusom u Vladi Srbije i da je koronavirusom zaražen Branislav Blažić, državni sekretar iz Ministarstva zaštite životne sredine, iz predostrožnosti je donijeta odluka da se cio kabinet testira.

“Svima su brisevi uzeti u utorak i srijedu, sačekali smo rezultate u samoizolaciji i tek kada je stigla potvrda da su svi negativni, vratili smo se na posao”, kaže izvor “Blic” iz Vlade.

Iako Blažić ne radi u Nemanjinoj 11, već je njegovo Ministarstvo na Novom Beogradu, savjet stručnjaka bio je da se testiraju svi.

“Htjeli smo da izbjegnemo svaki mogući rizik i za predsjednicu Vlade, za sve njene saradnike, ali i za ljude sa kojima se oni svakodnevno sastaju”, kaže sagovornik Blica.

Jedan od testiranih je i Brnabićkin savjetnik za medije Mladen Bašić. On kaže da je svima uzet bris i da su se svi pridržavali preporuka lekara dok nisu stigli nalazi.

“Radili smo od kuće, telefonom, svi, ukujučujući i predsjednicu Vlade. Tek nakon što su rezultati pokazali da nismo inficirani koronom, vratili smo se na posao”, navodi Bašić.

 

5

avatar
1000
5
0
0
 
4
StrijelacV.Cernozemski ✊RakocMitarPosrbica CG
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Strijelac
Gost
Strijelac

Ne daj bože da se ona i Vučić razbole, opala bi gledanost srpskih tv kanala…..ko bi nas zasmijavao?

V.Cernozemski ✊
Gost
V.Cernozemski ✊

Pozdrav serbiji.

Rakoc
Gost
Rakoc

Ne daj bože da se Vučić razboli.
Ko bi na televiziju?

Mitar
Gost
Mitar

Brate nema pa nema dobrih vijesti!!! Eh sto ces!

Posrbica CG
Gost
Posrbica CG

Steta

Send this to a friend