Region

Bandić: Smiješno je što se za predsjednika kandiduje neki drugi Bandić

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je danas kako je smiješno i ne zaslužuje bilo kakav komentar to što je kandidaturu za predsjednika Hrvatske najavio neki drugi Milan Bandić, te je poručio novinarima da prate hoće li ministarstvo dopustiti da se pojavi i dublerka Kolinda Grabar-Kitarović.

“Nemam tu komentara, pa to je smiješno. To ne zaslužuje bilo koji komentar”, rekao je Bandić u četvrtak u Gradskoj skupštini, odgovarajući na pitanje novinara kako komentariše to što se pojavio dubler Milan Bandić (Dario Juričan), koji je najavio kandidaturu za predsjednika.

Reditelj Milan Bandić, nekad poznat kao Dario Juričan, najavio je juče predsjedničku kandidaturu i program u kojem se predlaže uvođenje centralnog Ministarstva korupcije, zaštitu korupcije Ustavom i proglašavanje cijele Hrvatske isključivim koruptivnim pojasom (ISKOP).

Potvrdivši da je dobio spor oko promjene imena nakon što je zagrebački Gradski ured za opštu upravu osporio to rješenje navodeći da je “obmanuo javnost” koristeći se imenom i prezimenom zagrebačkoga gradonačelnika, Bandić (Dario Juričan) je naglasio da se “lišen stranačkih okova, kao feniks, kao ptica” kandiduje za predsjednika republike.

Send this to a friend