Region

Beogradski bokser vezao i udarao djevojku, pa joj izbio sve zube

Srpski bokser Pavo Popović (36) uhapšen je danas zbog zlostavljanja djevojke Ljiljane Trivković (30), koju su policajci pronašli vezanu i sa brojnim podlivima po glavi i tijelu, u stanu u hotelu na Novom Beogradu.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama Večernjih Novosti, Popović je prvo vikao na Ljiljanu, a onda je počeo da je udara rukama.

Djevojka se branila, koliko je to bilo u njenoj moći.

Komšije kažu da je nesrećnoj djevojci Popović izbio sve zube, unakazio lice i glavu.

“Ona je vrištala, zapomagala i dozivala pomoć. Međutim, malo je stanara u toku prijepodneva u zgradi, uglavnom su na poslu ili u školi. Kad je jedna od komšinica čula vrisku i zapomaganje, a zatim i otišla do stana u kojem živi Ljiljana, već je bilo kasno. Djevojka je bila sva u krvi, sa vidljivim podlivima po glavi i licu i u skoro besvjesnom stanju. Samo je uspjela da kaže “pomozite”, a onda se onesvijestila”, pričaju komšije.

Pošto je unakazio devojku, Popović zapalio garderobu i još neke stvari, koje je prethodno izbacio kroz prozor njenog stana.

Po pozivu komšija, ubrzo je stigla policija i ekipa Hitne pomoći, koja je odvezla povrijeđenu djevojku u bolnicu.

Popović je za to vrijeme pobjegao, ali je nekoliko sati kasnije uhapšen i priveden u policiju.

Na teret mu se stavlja zlostavljanje i mučenje djevojke, kao i nanošenje teških tjelesnih povreda. Nakon određenog zadržavanja od 48 sati, biće priveden na saslušanje u tužilaštvo.

Turković ranije nije prijavljivala policiji Popovića zbog zlostavljanja.

17 Komentara na "Beogradski bokser vezao i udarao djevojku, pa joj izbio sve zube"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend