Region

Bloger grupe Pravda za Davida uhapšen zbog sumnje da ometa pravdu

B.R. (48) iz Prijedora uhapšen je u ponedjeljak ujutro u Bosni i Hercegovini, jer je osumnjičen za ometanje entitetskih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Borislavu Radovanoviću, koji se jutros pojavio na poslu u Policijskoj stanici Prijedor, iako je u maju prošle godine udaljen sa radnog mjesta jer narušava ugled MUP-a Srpske i to rješenje je i dalje na snazi.

Iz prijedorske Policijske uprave je saopšteno da je B.R, koji je zatečen na mjestu izvršenja prekršaja, zadržan lišavanjem slobode zbog okolnosti koje ukazuju da će ponoviti prekršaj.

On se oglušio o upozorenja i suprotstavio policijskim službenicima, a u saopštenju se navodi da će biti sproveden u Osnovni sud Prijedor, nakon što dežurni sudija donese odluku o pokretanju prekršajnog postupka.

Radovanović je poznat i kao bloger, koji je u ime grupe “Pravda za Davida” učestvovao u radu Anketnog odbora za utvrđivanje relevantnih činjenica u slučaju smrti Davida Dragičevića.

7 Komentara na "Bloger grupe Pravda za Davida uhapšen zbog sumnje da ometa pravdu"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend