Region

Brnabićka hvali Malog: Ne plaši se rada, Beograd je stabilan zbog njega

Skupština Srbije počela je sjednicu na čijem dnevnom redu je izbor Siniše Malog za ministra finansija, a predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da je Malog za tu funkciju preporučio uspjeh u rješavanju ogromnih finansijskih i razvojnih problema Beograda.

Brnabić je obrazlažući svoj prijedlog poslanicima u Skupštini Srbije rekla da je Beograd imao dug od milijardu i 118 miliona eura duga koji je za vrijeme mandata Malog prepolovljen.

Prema njenim riječima, ono što još preporučuje Malog jeste da je Beograd danas stabilna lokalna samouprava i najveća investiciona destinacija u ovom dijelu Evrope.

“Sprovedena je i konsolidacija javnih i javno-komunalnih preduzeća. Obećao je da će Beograd biti grad kranova – to je ispunio. Pokazao da je timski igrač, da se ne plaši napornog rada, da se ne plaši kritike i da se ne plaši teških odluka u interesu Beograđana i građana. Njegovi uspjesi i znanje su ono što vjerujem da je najbolje za kandidata za ministra finansija”, rekla je Brnabić, dodajući da su za vrijeme njegovog mandata pokrenuti veliki investicioni projekti od kojih je najznačajniji Beograd na vodi.

6 Komentara na "Brnabićka hvali Malog: Ne plaši se rada, Beograd je stabilan zbog njega"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend