Region

Dačić da razmisli o svojoj izjavi: Budi u ratu sa svojim porocima, u miru sa susjedima

Ivica Dačić

Umjesto što uništava novčanicu sa likom velikog američkog naučnika i državnika Bendžamina Frenklina, ministar Ivica Dačić bi možda mogao da razmisli o njegovoj izjavi: ‘Budi u ratu sa svojim porocima, u miru sa svojim susjedima’, navodi se u odgovoru Ambasade Sjedinjenih Američkih država u Beogradu za Radio Slobodna Evropa (RSE).

Američka ambasada reagovala je na postupak ministra spoljnih poslova u Vladi Srbije Ivice Dačića, koji se priključio internet izazovu i na novčanici od 100 američkih dolara ćirilicom ispisao “Kosovo je Srbija” i potpisao se.

"Kosovo je Srbija" na novčanicama

"Ovo ako nam ne vrati Kosovo ja ne znam šta će", jedan je do komentara nakon što se Ivica Dačić, ministar vanjskih poslova Srbije pridružio akciji.

Gepostet von Radio Slobodna Evropa am Mittwoch, 5. Juni 2019

Predsjednik Kosova Hašim Tači je izjavio da je internet kampanja “Kosovo je Srbija” u kojoj je učestvovao srpski zvaničnik „omalovažavajuća“.

“To je omalovažavajuće za njih same”, kaže Tači.

Dodaje da izjava premijerke Ane Brnabić (da je zabrinjava i plaši situacija na Kosovu, jer imate posla sa “ljudima koji su bukvalno izašli iz šume”, prim.aut.) i Dačićevo ispisivanje poruke, dokazuje, prema Tačijevim ruječima, “da žive u prošlom vijeku, u mentalitetu prošlosti, primitivnom i nimalo racionalnom“.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
NikolaSamoreciaaaMr.BinBudi bog s nama
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikola
Gost
Nikola

Dacic i slicni pricaju tu pricu i zabavljaju narod i skidaju kajmak samo..Jes,nije,jes,nije….I to je to..Umjesto da ih narod pita kako zive???

Samoreciaaa
Gost
Samoreciaaa

Klovnovi na vlasti a ne premijerka i ministar.

Mr.Bin
Gost
Mr.Bin

Ne bih se ja Dačo toliko šepurio. Nije si ti Amerima nešto značajno bitan ali si sigurno,, utefteren” u njihovoj teci.
Jezik i pero su najveći čovjekovi neprijatelji.

Budi bog s nama
Gost
Budi bog s nama

Budi bog s nama.

Send this to a friend