Region

Hit plakati na internetu: Vučić kao maneken zove Kineze u Srbiju

Foto: Weibo

Na kineskim društvenim mrežama ovih dana šeruje se plakat koji poziva turiste na putovanje u Srbiju, a ispred ljepota te zemlje, stoji portret predsjednika Aleksandra Vučića.

U pitanju je plakat kineske turističke agencije, koja organizuje putovanja po Evropi.

“Turistički biro vas vodi u Srbiju”, piše na plakatu, čija je autentičnost u startu bila upitna, ako se imaju na umu slike koje se obično plasiraju u ovakvim ponudama. Jer, na ovoj je u prvom planu slika Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije, dok se u pozadini tek naziru prizori Beograda, piše Nova.rs.

Marija Labović, direktorka Turističke organizacije Srbije, čiji se portret takođe našao na jednom turističkom plakatu u Kini, potvrdila je za Novu.rs da je riječ o zvaničnoj kampanji.

Foto: Weibo

“To je kampanja na turističkom portalu Fliggy u okviru Alibabe, s kojim smo i ranije sarađivali, nisu plaćeni oglasi. Procijenili su da će kad prođe kriza s koronavirusom kineski turisti biti zainteresovani da putuju u Srbiju i mi smo prva zemlja od četiri ili pet koje će biti predstavljene ovom kampanjom”, objasnila je Labović.

Prema njenim riječima, Vučićeva fotografija se našla na plakatu po njihovoj želji.

“Zamolili su da se predsjednik Srbije obrati izjavom ili ovako preko vizuala, jer on u Kini uživa veliku popularnost. I on je dao saglasnost”, ističe Labović.

9

avatar
1000
9
0
0
 
8
VišnjaBam bamSo & TEKILAPiksiNeno_
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Višnja
Gost
Višnja

Ni ste ga razumjeli ne zove Kineze no braću sa Kosova što i je ostavio na ćedilu

Bam bam
Gost
Bam bam

Ovo postaje bolesno

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

izlazi li plejboj još?

Piksi
Gost
Piksi

AV koji si ti meni kralj.A mrs jaole tamo!!!

Neno_
Gost
Neno_

Kina ima najbolje cirkuse na svijetu…mozda covjek zeli da ih dovede da popravi stanje u drzavi 😂

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Ocekujem sledeci put i na tetrapak za mlijeko njegovu sliku,on stvarno ne zna na koju stranu udara 😀😀😀

PATIZANSKI PUT
Gost
PATIZANSKI PUT

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Cetinje
Gost
Cetinje

Ovom cirkusantu dr Vucicu kako za nazva Karl Bilt nedavno nije “prioritet”Kina,nego kako najavi da bi PRVOG juna Srbija “otvorila granice”prema “susjedima”.Veoma providno dr Balonja da “pustio”cetnicke horde prema Crnoj Gori za radi “pomoci ugrozenom srpskom zivlju”u vidu “litija i molebana”.E pa Vucicu MALO MORGEN,imas ti u tvojo Srbiji gomile i gomile SMECA koje prvo pocisti.

Neno_
Gost
Neno_

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Send this to a friend