Region

Hoće li Šakira pomiriti Srbe i Albance na Kosovu?

Gradonačelnik Mitrovice, Agim Bahtiri, planira da dovede Šakiru, kao glavnu zvijezdu, na ceremoniju otvaranja mosta u Mitrovici, prenosi KoSSev, a navode Gazete.

Tačan datum ceremonije još nije poznat, ali to ne sprječava Bahtirija da kaže kako latinoamerikanka neće biti plaćena ni jedan cent iz opštinskog budžeta, jer je u njenom interesu, ali i u interesu mnogih drugih izvođača, da nastupaju na mostu u podijeljenom gradu.

“Nećemo namijeniti opštinska sredstva za finansiranje koncerta, zato što je u interesu tih izvođača da dođu ovdje, jer je ovo ogroman problem”, rekao je Bahtiri Gazeti Express.

On je isprva tvrdio da će zvijezda koja će zabavljati Srbe i Albance u Mitrovici biti iz Engleske ili Amerike, ali sada je u razgovoru za “Gazetu Express” konkretizovao da je jedna od pjevačica sa kojima opština pregovara Šakira, koja je iz Kolumbije.

“Jedno od imena je Šakira”, kaže Bahtiri, dodajući da su u opticaju i drugi izvođači.

Prema podacima Biznis Insajdera, 2016. je Šakira dospjela na listu najplaćenijih izvođača na svijetu. Po koncertu zaradi između milion i milion i po dolara, navodi Gazeta Express.

Gradonačelnik Mitrovice naveo je i da će most na Ibru u budućnosti nositi ime izvođača koji će na njemu nastupiti na dan otvaranja.

Ideju otvaranja mosta nastupom poznatih izvođača podržao je i zamjenik premijera, Bedžet Pacoli. S druge strane, premijer, Ramuš Haradinaj, ne podržava tu ideju jer smatra da je previše tenzija oko mjesta na kom Bahtiri planira da organizuje koncert.

Send this to a friend