Region

Hrvati na Fejsbuku vrijeđaju Kolindu zbog Vučića

Ilustracija, foto: Twitter

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, iako inače aktivno koristi Fejsbuk, na toj društvenoj mreži tokom posljednja dva dana nije objavila nijednu fotografiju s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Ljudi koji joj vode stranicu su vjerovatno pretpostavili da fanovi to ne bi dobro prihvatili. Dobro su procijenili.

Iako nema fotografija sa Vučićem, njeni fanovi pronašli su način da joj kažu šta misle o pozivanju Vučića u Hrvatsku. Učinili su to komentarišući njenu posljednju objavu, koja nema nikakve veze s Vučićem.

Foto: Hina / Facebook

“Čestitke na pozivu Vučića, pokazali ste koliko poštujete mrtve branitelje zbog kojih ste danas tu gdje jeste. A vi narode osvijestite se i pogledajte da nam “velika” hrvatica Kolinda vodi državu. Glasao sam za vas, ali više nikada”, kaže jedan komentator.

“Predsjednice, napravite anketu pa ćete vidjeti koliko ste nas razočarali ovim potezom! Duboko ste nas ponizili!”, “Ne poštovana predsjednice molim vas objasnite građanima lijepe naše kako to da ste ugostili ratnoga huškača Vučića? Zar vi niste veliki patriota i domoljub i velika vjernica?”, “Pozvati cetnika u službeni posjet je sramota. Ovo je pravo Kolindino lice, to je osoba bez imalo karaktera. plače nad žrtvama a ugosti počinitelja. sramota”, “JUDA JE IZDAO ISUSA , A TI KOLINDA HRVATE I TUĐMANA, A TOLIKO SMO VJEROVALI U TEBE. ČETNIKA VUČIĆA SI VODI DOMA, NIKADA VIŠE NEČEŠ BITI PREDSJEDNICA”, samo su neki od komentara koji su osvanuli na njenoj Fejsbuk stranici.

Send this to a friend