Region Vulin odgovorio Plenkoviću

Kome je Stepinac svetac, tome je građanski rat velikosrpska agresija

Nema dileme da su Hrvati nad Srbima sproveli genocid 1941. i da bi ga ponovili da se Srbi nisu branili 1991. godine, izjavio ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.

On je na taj način odgovorio hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću, koji je rekao da nema dileme da se “velikosrpska agresija” na Hrvatsku desila.

“Nema dileme da, kome je ustaški vikar Alojzije Stepinac svetac, tome je i građanski rat velikosrpska agresija”, rekao je Vulin, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Plenković je juče, komentarišući medijske navode prema kojima je srpski predsjednik Aleksandar Vučić od hrvatske koleginice Kolinde Grabar Kitarović zatražio da ne koristi stalno izraz “velikosrpska agresija”, rekao da se ona dogodila početkom 90-tih i da je “sprovedena uz podršku JNA i pobunjenika i uz dirigovano vođstvo iz Beograda”.

“Tu nema nikakvih dilema. Ta je činjenica vrlo čvrsta i vrlo jasna, siguran sam za svakog hrvatskog zvaničnika, a naročito za politiku vlade”, naveo je Plenković.

9

avatar
1000
9
0
0
 
9
awetinjaHrvat BiHZoran2105Pedja
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
awetinja
Gost
awetinja

Slabo je građana bilo u te ratove, sve seljak do seljaka.

Hrvat BiH
Gost
Hrvat BiH

A jesi lik… Bio je i građanski rat i velikosrpska agresija. Nažalost, oba rata ste izgubili… Da ti pojasnim, Hrvati su imali građanski rat protiv sprskog stanovništva u vlastitoj zemlji = ti likovi iz crtanog su izgubili u Oluji. Velikosrpska agresija je počela u Istočnoj Slavoniji, Dalmaciji i BiH = i to ste izgubili što u Oluji što u mirnim… Više »

Zoran
Gost
Zoran

Rece najbolji učenik mire markovic i saradnik srpskog diktatora av i njegove sns sekte.

2105
Gost
2105

Naravno,riječ je o prvom svjetskom ratu i Solunskom frontu!

Pedja
Gost
Pedja

Diko srpska !

Laki
Gost
Laki

A stasu oni kome je pop Maca svetac-ma citav Balkan zabaviste o jadu!…

NHM
Gost
NHM

Stepinac, pop Maca i slični… Sve svetac do sveca.

Ahahahaha!!!
Gost
Ahahahaha!!!

EVO GA! EVO GA!

Markisa1
Gost
Markisa1

Oni velicaju Stepinca vi Drazu i druge. Rehabilitujete zločince kao i oni. Isti ste!

Send this to a friend