Region

Konačna odluka: Sergej Trifunović izlazi na izbore

Na današnjoj sjednici Predsjedništva Pokreta slobodnih građana donijeta je konačna odluka da izađu na parlamentarne izbore koji će u Srbiji biti održani 21. juna, saznaje Nova.rs.

Prema navodima izvora Nove, odluka je donijeta većinom i još uvijek se ne zna da li će PSG na izbore izaći sam ili u koaliciji sa nekim jer je bilo pregovora sa nekoliko različitih partija i pokreta da na birališta izađu zajedno.

“Dobrodošao je svako ko želi da nam se pridruži. Pregovaramo, dogovaramo i sa Zoranom Živkovićem iz Nove stranke, Lokalnim Frontom i još nekima”, kaže sagovornik Nove.

Glasanjem Predsjedništva potvrđena je odluka sa sastanka, održanog prije dva dana, kom su prisustvovali predsjednik PSG Sergej Trifunović i povjerenici svih opštinskih odbora.

PSG očekuje i podršku gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića koji je ranije obavijestio javnost da će ponovo ući u trku za prvog čovjeka jedinog grada u kom Srpska napredna stranka nije na vlasti.

Takođe, navode izvori Nove, podršku PSG trebalo bi da pruži i Saša Paunović predsjednik Opštine Paraćin koji je napustio Demokratsku stranku nakon što je donio odluku da izađe na izbore.

Sve je izvjesnije da će na izbore izaći i Ne davimo Beograd, ali konačna odluka o tome još nije donijeta, saznaje Nova.rs.

U 18 časova trebalo bi da bude održan i sastanak preostale zvanične “bojkot opozicije” i za sada je neizvjesno da li će im se pridružiti i PSG posle kršenja Sporazuma sa narodom na koji se sve vrijeme poziva opozicija koja tvrdi da u Srbiji nema uslova za prave izbore.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Velimirmr bin
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir
Gost
Velimir

Ovaj lik je nesto izmedju koljenice,Meda,Pipuna I Kalabica- samo sto se radnja desava u Srbiji!

mr bin
Gost
mr bin

ovo je psihopata

Send this to a friend