Region

Kosovski medijski gigant bojkotuje Tačija zbog izjave o Vučiću

Hašim Tači

Najveća kosovska medijska grupacija Koha group je odlučila da poslije izjava Hašima Tačija  o njima prekine saradnju sa njim i njegovim kabinetom.

Podsjetimo, Tači je izjavio da Koha govori u ime predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, dok su iz ove medijske grupe istakli da će bojkot trajati dok se Tači ne izvini zbog iznijetih uvreda.

“Mediji grupe Koha neće objavljivati intervijue, komentare, izjave u drugim medijima i socijalnim mrežama predsednika ili njegovih predstavnika do trenutka kada on bude povukao riječi koje je javno izrekao i izvini se za optužbe koje je izieo”, kaže se u saopštenju.

U saopštenju se ističe da će mediji Kohe nastaviti da prate agendu predsjednika i predstavnika njegovog kabineta i objavljivati izvještaje sa ovih događaja uvek kada budu ocijenili da je to u interesu javnosti i istine.

“Mediji Koha grupe nastaviće da vrše istraživanja koje se odnose na rad i djelovanje predsjednika i njegovog kabineta, kako u kontekstu političke krize koja je stvorena povodom dijaloga u Briselu, tako i njegovog djelovanja i djelovanja njegovog kabineta”, kaže se u izjavi Koha grupe.

Mediji Koha grupe su dnevnik Koha ditore, TV KTV, TV Arta i portal Koha.net.

1 Komentar na "Kosovski medijski gigant bojkotuje Tačija zbog izjave o Vučiću"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend