Region

Kum Goce Tržan ubijen zbog duga njegovog oca?

foto: RAS Srbija

Mario Trtić (28), vjenčani kum pjevačice Goce Tržan i Radomira Novakovića, najvjerovatnije ubijen je zbog duga koji je njegov otac imao kod Mitra Vukovića (66), nezvanično saznaje “Blic”.

Kako saznaje ovaj list, Mitar Vuković i Mariov otac Nikola Trtić nekada su poslovali zajedno. Nakon što su prekinuli saradnju Nikola je ostao Mitru dužan neki novac.

Prema nezvaničnim saznanjima Blica,  u pitanju je velika suma, a rok za vraćanje duga bio je baš juče.

Mario je sjeo na mopet i otišao kod Vukovića kako bi mu dao dio novca.

<<<Ubijen kum Goce Tržan, ubica presudio sebi<<<

Šta se tada dogodilo u dvorištu, za sada nije poznato, ali je ubrzo došlo do pucnjave.Vuković je pucao u Maria i smrtno ga ranio, a potom je na toj istoj terasi presudio i sebi.

Pucnje su čule pojedine komšije i djeca iz komšiluka, međutim kako je ljetnji raspust, svi su mislili da da je neko od djece bacao petarde. Na najgore nije pomislio niko, pričaju komšije iz Đurđeva.

I prvi komšija čuo je da nešto puca, ali nije shvatio o čemu se radi.

“Oko 13 sati popodne čuo sam zaredom nekoliko pucnjeva, ali nisam ništa zlo posumnjao. Letnji je raspust, ima djece u ulici, mislio sam da bacaju petarde. Nisam ni pomislio da izađem iz kuće i samo pogledam u dvorište preko puta”, rekao je komšija Vlado Gajdek.

I u samom selu mještani pričaju da je motiv ovog užasnog zločina upravo osveta Nikoli zbog duga.

Da se zločin dogodio policija je saznala nakon što je Mariova sestra prijavila njegov nestanak. Kako je rekla, on je negdje otišao mopedom, a onda se više nije javljao na telefon. Ona je pomislila da mu se nešto dogodilo, a lokalna policija je izašla kroz selo kako bi ga pronašla.

Ubrzo su njegov moped uočili ispred kapije kuće Mitra Vukovića, a kada su otvorili kapiju ugledali su krvav prizor i dva tijela na terasi.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend