Region

Kutri: Nema ukidanja taksi bez reciprociteta

Premijer Kosova Albin Kurti u srijedu je ponovio da stopostotne takse na uvoz robe iz Bosne i Hercegovine i Srbije neće biti ukinute bez mjera reciprociteta.

Na vanrednoj sjednici Skupštine Kosova u Prištini rekao je da bi uklanjanje tarifa od 100 odsto bez uvođenja mjera reciprociteta bila “ekstremna pozicija”, javljaju kosovski mediji.

Kritikovao je predstavnike političkih stranaka koje su u međuvremenu promijenile mišljenje o zamjeni taksi za mjere reciprociteta.

“Oni koji mijenjaju stav trebaju tražiti referendum. Legitimno je da mijenjate stav, ali jedina mogućnost da se on promijeni je referendum i da o tome tražimo mišljenje naroda”, kazao je Kurti.

Specijalni predstavnik američkog predsjednika za pregovore Srbije i Kosova Ričard Grenel pozvao je ranije premijera Kosova da ukine takse, što je gotovo potpuno zaustavilo uvoz robe iz tih zemalja na Kosovo.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Finger
Gost
Finger

Amerikancima se žuri…Tramp je klovn koji je samo mogao da dobije Hilari Klinton i nikog više …odavno ruski šijun nije bio predsjednik Amerike…samo polako…

U redu je.
Gost
U redu je.

Ovo sa reciprocitetom je pošteno.

Titograd
Gost
Titograd

Da je vječna nezavisna država Kosovo!!!

Baranin
Gost
Baranin

Tako je Titograd, samo to vjecna nesto blijedi iz dana u dan, sve mi se cini da se vjecnosti primice kraj, hahahha

Titograd
Gost
Titograd

Puste vaše želje… Oojjj kukalooo srpstvooo ugašenoooo!!!

Send this to a friend