Region

Ljekari iz Srbije utvrdili da je Dodikovo stanje stabilno, sa Vučićem se čuje po nekoliko puta

Foto: Twitter

Iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske UKC javljaju da je zdravstveno stanje predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, koji je pozitivan na korona virus, stabilno i nepromijenjeno.

Radio Slobodna Evropa prenosi da je zasijedao konzilijum ljekara koji je obavio konsultacije i sa eminentnim stručnjacima iz Srbije koji su posjetili UKC i eminentnim stručnjacima iz inostranstva. Oni su, kako prenose mediji, u potpunosti saglasni sa svim terapijskim i dijagnostičkim metodama koje se primjenjuju u liječenju Dodika.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je novinarima danas, na konferenciji o početku vakcinisanja protiv korone, da je Srbija juče poslalala ekipu doktora da se konsultuje sa banjalučkim ljekarima.

“Oni su razgovarali sa predsjednikom Dodikom, i mi pratimo situaciju u svakom trenutku”, rekao je Vučić.

Kako je kazao, svakog dana razgovara sa Dodikom po nekoliko puta, da su u utorak razgovarali tri puta, te da će ga kontaktirati danas nakon što završi posjetu Golubincima.

“On će imati najbolju njegu i sve što budemo mogli i mi u Beogradu da uradimo i oni u Banjaluci. Mi smo u svakom trenutku spremni ukoliko za to bude potrebe da predsjednika Dodika primimo u Beogradu”, naglasio je predsjednik Srbije.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
Mikifrizvjecna da jemarius
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Miki
Gost
Miki

Neko to od gore vidi sve, povlaci te konce, igra se….

friz
Gost
friz

ako vec hocete da pisete o medjedima, onda pisite o ugrozenoj vrsti bijelim medjedima

vjecna da je
Gost
vjecna da je

e sad mi je lakse ….mico ovo iz kurira dodik i vucic to nikoga ne interesuje

marius
Gost
marius

A zove li Lavrov , ili mozda Putin , da priupitaju za onu ikonu, te im uvali ?

Send this to a friend