Region Predsjednicu nazvao boginjom

Mamić daje glas Grabar Kitarović: Ona je nešto najdivnije što Hrvatska ima

Zdravko Mamić, bivši čelnik zagrebačkog Dinama koji je optužen za kriminalne radnje u tom fudbalskom klubu, izjavio je danas da će ponovo glasati za aktuelnu hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović jer je ona “nešto najdivnije što je Hrvatska mogla dobiti”.

On je u intervjuuu za RTL otkrio da je čak i kleknuo pred predsjednicu i nazvao je boginjom, prenosi Index.hr

“Ponosan sam što je takva žena predsjednica. Ako postoji fotografija, a postoji sigurno, na njoj samo pjevamo ili plešemo. Možda jednom ili dva puta smo plesali i treći put, ja sam kleknuo i rekao ”predsjednice, boginje moja”. Šta tu ima loše, to sam ja, to sam cio život. To samo ”džek” može, kleknuti pred ženu i reći boginjo moja”, rekao je Mamić.

Mamić, koji se od hrvatskog pravosuđa krije u BiH, najavio je i da će svi njegovi članovi porodice i svi na koje ima uticaj glasati za Grabar Kitarovićevu.

On je dodao da ne razumije zašto ljudi oko predsjednice, kad se spekuliše da li joj je on teret kada on to nije, ne kažu decidirano: “pokvarenjaci, zašto falsifikujete”.

“Da li je zlo ako je predsjednica pevala ili plesala, ili je Mamić ispred predsjednice kleknuo, kada ona nije znala da je Mamić u nekom predmetu. Gdje je tu problem? Istina je jedino da sam ja bio simpatizer predsjednice, da sam bio donator s 10.000 kuna. Njoj lično bih dao sve što imam da bude ponovno predsjednica”, zaključio je Mamić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ANTE BAN
Gost
ANTE BAN

Kolindu će, -uz ostalo- ovo druženje i prijateljevanjem sa moralnim ništavilima poput Mamića, Ježića, Horvatinčića, Celzijus i sličnima,- koštati gubitka izbora! A realno; i Škoro i Zoki su nam bolji kandidati od ove naivne i beskorisne dame!

Sefket
Gost
Sefket

Mamicu bas vam je standard opao,kad je Kolinda nesto najljepse.

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Kada ti Mamić da svoj glas, oduzme ti 10 000 drugih.

Vantage1111
Gost
Vantage1111

Hahah e sampione

Send this to a friend