Region

Merima Isaković: Branislav Lečić me silovao kada sam imala 18 godina

Foto: Nedeljnjik

Psihološkinja i jedna od najvećih mladih glumačkih zvijezda bivše Jugoslavije Merima Isaković optužila je, u ispovijesti “Nedeljniku”, glumca Branislava Lečića da ju je silovao prije 43 godine.

Isaković je bila jedna od najvećih mladih glumačkih zvijezda Jugoslavije i imala je naslovnu ulogu u filmu „Jovana Lukina“ Živka Nikolića, a u 21. godini doživjela je tešku saobraćajnu nesreću.

Poslije završenih doktorskih studija iz psihologije i magistarskih studija iz kliničke psihologije, sada živi i radi u Australiji, blizu Brizbejna, kao klinički psiholog i klinički neuropsiholog.

Isaković je za „Nedeljnik“ ispričala da ju je Lečić silovao 1978. godine, kada je imala 18 godina.

„Opraštam ti, rekla sam mu tada, prije četrdeset godina. Opraštam, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koju si mi nanio. Mnogostruku bol. Ako ikada čujem da si ikome nanio sličnu bol, svima ću reći šta se desilo“, navela je ona za „Nedeljnik“.

„Ja sam svoju riječ održala. Branislav Lečić izgleda nije. Osjećam moralnu obavezu da podijelim svoje iskustvo u nadi da će moja ispovijest biti podrška i Danijeli Štajnfeld i ostalim žrtvama seksualnog zlostavljanja“, napisala je Merima Isaković.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Prč
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prč
Gost
Prč

Zar ne bi trebalo kad se neko za nesro optuzi da se i dokaze ponesto.il je dovoljno samo uprti prstom.za mene je silovanje teze krivico djelo od ubistva na mah.al isto tako nekoga opruziti za takvo djelo bez ikakvog dokaza je jos svirepije krivicno djelo.lazno,javno optuziti nekoga za silovanje ne jednako istom tom krivicnom djelu,kazem lazno.nisam cuo da je neko… Više »

Send this to a friend