Region

Meta kritikovao ideju o ujedinjenju Albanaca u jednu državu

Meta, foto: Twitter

Predsjednik Albanije Iljir Meta kritikovao je ideju o ujedinjenju Albanaca u jednu državu, ocijenivši da nije lako prekrajati granice, piše prištinski RTK.

“Slušamo stvari poput one zašto se svi Albanci ne ujedine. Ali, u ovom slučaju, zašto ne bi svi Srbi, Hrvati i Bošnjaci učinili isto?”, upitao je Meta na konferenciji u Tirani o bezbjednosnim izazovima na Balkanu.

Meta tvrdi da Albanija ima mogućnosti da bude faktor stabilnosti na Balkanu.

“Prekrajanje granica nije tako lako. Znamo koliko su dobri odnosi Crne Gore i Kosova, ali znamo i šta se dogodilo sa sporazumom o demarkaciji. Želim da budem jasan, imamo sve mogućnosti, kao što smo i pokazali, da budemo faktor stabilnosti”, rekao je Meta.

7

avatar
1000
7
0
0
 
7
CCCCCCPrinc od KonikaSasaPgMNEbastako
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CCCCCC
Gost
CCCCCC

Pošteno!!

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Tačno bi procvjetali ! Pogledaj samo srbe, sada kada su svi u jednoj državi, kada su se srbi iz SAO Krajine i sa Kosova vratili rodnoj grudi, plata su im veće nego u Albaniji i Kosovu. Složna braća kuću grade !

SasaPg
Gost
SasaPg

Nista mudro covjek ne rece. Samo realno i posteno prema svom narodu. To kada kaze lako, misli na ratove i cuda. To ni jedan predsjednik ne bi trebao da zeli svojem narodu. Ove dangube sto mlate gluposti radi sitnih poena nisu nikakvi drzavnici. Meta je realan politicar i drzavnik.

MNE
Gost
MNE

Nikada nijedan srpski političar neće saopštiti ovako nešto. Svaka čast!

bastako
Gost
bastako

vucicu uzmi papir i pisi i uci od coveka

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Glas razuma… Edi Rama- veliko razočaranje; samo doliva ulje na vatru i provocira onog živčanog Vučića..

Bnjj
Gost
Bnjj

Svaka čast na izjavi

Send this to a friend