Region

Milanović: Grabar Kitarović igra providne duple pasove s beogradskom čaršijom

Zoran Milanović

Predsjednički kandidat Socijaldemokratske partije Zoran Milanović nalazi se na Korčuli, odakle je komentarisao predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović i njeno pismo upućeno Miloradu Pupovcu, kao i druge aktualnosti na političkoj sceni.

Milanović je rekao da izgleda da se odnos Samostalne demokratske srpske stranke i Vlade smirio, te da će nastaviti zajednički rad.

“I baš kad se smirilo, eto nje (predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, op.a.). Milorad Pupovac je rekao šta je rekao, nekome je to normalno, nekome nije, a ona mu prijeti. Gledam te providne duple pasove između beogradske čaršije i njihovih prijatelja ovdje”, rekao je Milanović, prenosi N1.

Prisjetio se i pokušaja ulaska 11 pripadnika Vojske Srbije u Hrvatsku, za koje Milanović kaže da se radilo o 11 balavaca i da cijela priča odgovara Vulinu, Vučiću i Grabar Kitarović, jer se tada ne priča o onome o čemu se treba pričati.

“Ovo je borba za dušu Hrvatske, a ono što rade Kitarović i drugi u dilu s Beogradom, s čaršijskim nacionalistima, koji su terorizovali ove prostore u proteklih sto godina, kad budem predsjednik, kad me izaberu, biće normalnije”, rekao je Milanović.

Predsjednici je dao i prijedlog da pročita knjigu ‘Razmo u skitnji’ autorke Astrid Lindgren, a koja je napisala i poznatu ‘Pipi Dugu Čarapu’.

‘To neka pročita. Ima dosta simbolike oko političkih skitanja’, rekao je Milanović.

Send this to a friend