Region

Ministarstvo zdravlja Srbije demantovalo informaciju da crnogorski građani kupuju vakcine na Torlaku

Torlak

Ministarstvo zdravlja Srbije demantovalo je informaciju da su se pojedini crnogorski građani vakcinisali na beogradskom Institutu Torlak i da su tu uslugu platili 70 eura, javlja Nova.rs.

“Apsulutno netačno”, kratka je poruka koju je taj portal dobio od savjetnika za medije ministra zdravlja Zlatibora Lončara na pitanje da li je istina da strani državljani mogu na Institutu Torlak da se vakcinišu protiv koronavirusa.

Kako piše ovaj portal, istovemreno su kontaktirali i Institut “Torlak”, koji nije odgovorio na upit Nova.rs da prokomentariše informacije o mogućnosti da se u toj ustanovi vakcinišu strani državljani i pod kojim uslovima.

Nova.rs podsjeća da su podgoričke “Vijesti” objavile danas da su se pojedini građani Crne Gore već vakcinisali protiv koronavirusa u Srbiji i da komercijalna cijena prve od dvije doze kineske vakcine “Sinofarm” crnogorske državljane koštala oko 70 eura. Prema njihovim informacijama, vakcine su kupovali imućniji građani Crne Gore, koji su to i potvrdili portalu, pod uslovom da ostanu anonimni.

8

avatar
1000
7
1
0
 
6
e, jadaRealistaElPatronPetarIzvjestaj
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
e, jada
Gost
e, jada

Ma, vjerujemo ti , Zlatibore, kako ne…

Realista
Gost
Realista

Čista laz znam osobe koje su isle platili i super

ElPatron
Gost
ElPatron

Nista nivo, ovi nasi odavde bi i u Ameriku otisli da kupe a ne tu odma na vrata od kuce 🤣

e, jada
Gost
e, jada

haha…………a pogubili smo i vrata i prozore pa iskačemo kroz podrume u mrak. Oće li svitati crnogorskom obrazu i ozbiljnosti ikad?

Petar
Gost
Petar

I ja kupio da je za spas I da mogu .svi bi zato🤫🤫🤫🤫

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Naravno da kupuju to je istina

Petar
Gost
Petar

Neka prica ko sta hoce,svoj narod zastitise,rade sve za njihov oporavak..nije mnogo Al od mene👏👏👏👏👏..ne Samo sada no uvjek..a mi mozemo do sutra da pricamo…koliko nasih su spasili do sada..
Sto se tice korone tek da ne pricamo..oni se vakcinisu dok mi I besplatno odbijamo,glumimo ludilo..🤦

Deyooo
Gost
Deyooo

A oni su demantovali i Srebrenicu

Send this to a friend