Region

MMA borac izboden u Novom Sadu

Damir Dado Mihajlović (37) poznati MMA borac izboden je nožem danas oko 14 časova u Novom Sadu, u restoranu „Distrikt“,  Ulici Miše Dimitrijevića u Novom Sadu.

Očevici kažu da ništa nije slutilo da bi se mogla dogoditi tragedija. Mihajlović je sjedio sa jednim čovjekom za stolom i normalno razgovarao. Ali u jednom momentu su se iznenada počeli svađati i izbila je tuča.

“Prvo su počeli da se tuku njih dvojica. Ali ubrzo dolaze još dvojica momaka i svi zajedno nasrću na Mihajlovića. Jedan od te trojice uzeo je pepeljaru i udario Mihajlovića u glavu. Ovaj se srušio na zemlju. Taj momak ga je udarao pepeljarom i na zemlji još nekoliko puta. Nakon toga je izvadio nož i krenuo da ga bode po nogama. Ubrzo su pobjegli. Sve je trajalo možda pola minute. Hitna pomoć i policija su brzo stigli i zbrinuli mladića”,  rekao je jedan od gostiju lokala.

Hitna pomoć odmah je izašla na lice mjesta na poziv policije, i ranjenog muškarca prevezla u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. Kako kažu, zatekli su muškarca sa povredama glave, brade i višestrukim ubodima uglavnom u predijelu nogu, koji je obilno krvario i gubio svijest.

“Pacijent D.M. primljen je u Urgentni centar sa brojnim posjekotinama po tijelu, kontuzijom glave i ubodnim ranama obje potkoljenice. Pacijent je poslije kompletne dijagnostike i blagovremene hirurške obrade rana zadržan u UC radi konzervativnog tretmana i opservacije”,  rekli su iz Kliničkog centra Vojvodine.

3

avatar
1000
2
1
0
 
3
Princ od KonikaCrmničaninmojeime
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crmničanin
Gost
Crmničanin

Studirao sam u Novi Sad,on i brat su dosta momaka izbili na pravdu Boga,i ponasanje ravno nuli,izgleda da sve dodje na naplatu

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Vučićev stranački potrčko kao i Sale mutavi, ima ćoro Stefanović lično da ih traži.

mojeime
Gost
mojeime

ne znam samo koje je poznat? komšiluku?

Send this to a friend