Region

Muškarac u BiH slučajno ubio suprugu bombom

Ilustracija

Šezdesetjednogodišnji Mate I. iz opštine Orašje u Bosni i Hercegovini uhapšen je nakon što je slučajno svoju vanbračnu suprugu Mandu G. ubio bombom, koju je, dok je ona ležala u dvorišnoj zgradi, bacio u dvorište.

Kašikaru je, pišu Nezavisne, aktivirao nakon što se posvađao sa sinovima partnerke.

Prvi rezultati istrage ukazuju da mu nije bila namjera da ikom naudi, već je iz afekta bacio bombu, ne sluteći da će jedan geler probiti prozor i smrtno raniti šezdesetsedmogodišnjakinju, koja je bila na krevetu.

“Policija nije imala težak zadatak, jer je sve čisto kao suza. Za sada nema nikakvih indicija da je on htio ženu da ubije. Ali, da je to uradio iz nehata, nema sumnje”, pojašnjava naš izvor.

Nesrećna žena se u srijedu u sitne sate obratila ljekarima u lokalnoj bolnicu i požalila da je nešto probada u stomaku.

“Nije ni slutila šta joj se desilo, niti su ljekari mogli da pretpostave o čemu se radi. U bolnicu je dovezena oko tri sata, a preminula u 3.30”, navode sagovornici Nezavisnih, bliski istrazi.

Kako dodaju, tek kada su je pripremali za sahranu, shvatili su da ima ranu, što je bio alarm za uzbunu. Policija je utvrdila da je povredu zadobila nakon što je u dvorište ručnu bombu bacio Mate, te je on uhapšen.

2 Komentara na "Muškarac u BiH slučajno ubio suprugu bombom"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend