Region

Na Terazijama sam kao na Jelačića placu: Gradonačelnik Zagreba u posjeti Beogradu

Milan Bandic

Gdje god dođem na prostor bivše Jugoslavije, došao sam kao doma. Ja sam takav čovjek, rekao je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić koji boravi u posjeti Beogradu.

U Beograd, kaže, dolazi često, ali ovoga puta zgusnutog rasporeda uoči svadbe sina svog prijatelja Bobe Živojinovića, prenosi N1.

Bandić je razgovarao je sa patrijarhom Irinejom i nadbiskupom Hočevarom, a potom se sastao sa gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem.

Njegova poruka nakon sastanaka sa velikodostojnicima je da treba poravnati rovove prošlosti i okrenuti se budućnosti.

“Ja volim doći u Beograd, jer kad dođem na Terazije ili u Knez Mihajlovu kao da sam na Jelačić placu. Gdje god dođem na prostor bivše Jugoslavije, došao sam kao doma. Ja sam takav čovjek, ja volim ljude”, kazao je Bandić.

Na pitanje šta očekuje od sastanka sa novoizabranim gradonačelnikom Zoranom Radojičićem, rekao je da očekuje da se upoznaju i porazgovaraju o problemima i projektima i upravljanju javnim poslovima.

“Ja sam 19. godinu na čelu Zagreba, doktor Radojičić je izabran prije dvije nedjelje, želim mu čestitati i izraziti dobru vjeru u saradnju, kao što sam imao i sa Malim i sa Đilasom i sa svim gradonačelnicima koji su bili na čelu Beograda”, dodao je on.

4 Komentara na "Na Terazijama sam kao na Jelačića placu: Gradonačelnik Zagreba u posjeti Beogradu"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend