Region

Najmlađa žrtva koronavirusa: Preminula djevojka u Sjevernoj Makedoniji

Ilustracija, foto: Twitter

Dvadesetčetvorgodišnjaa djevojka iz okoline Tetova najmlađa je žrtva Kovid-19 u Sjevernoj Makedoniji, objavila je večeras Televizija Telma.

Kako je navedeno, ta mlada žena nije imala registrovane hronične bolesti, a na Infektivnu kliniku u Skoplju donijeta je 28. juna, nakon jedne sedmice kućnog liječenja od Kovida-19.

Osim 24-godišnjakinije iz tetovskog sela Jažince, u prethodna 24 sata preminulo je još sedam pacijenata, pa je ukupan broj umrlih od Kovid-19 u Sjevernoj Makedoniji od početka epidemije porastao na 376.

U toj zemlji je danas registrovano 199 novih slučajeva zaraze i ukupan broj dijagnostikovanih slučajeva se popeo na 7.975.

Aktivnih slučajeva ima 3.519, a na respiratorima su dva pacijenta.

5

avatar
1000
2
3
0
 
5
Ja samJa samRealnostMortyNimJo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Morty
Gost
Morty

Ti ljudi koji pricaju da virus pogadja stare i bolesne i drze se statistike kao pjan plota, to su jedni sebicni ljudi. Da udari coeka auto na pjesacki jel treba da kazemo bio je star ili bolesan, nema veze. Svaki zivot je bitan. Ovaj virus ne bira, prije cu se cuvat i nosit masku nego drzat statistike i prepustit slucaju… Više »

NimJo
Gost
NimJo

Žalost i tuga do neba. Eto ovim nesretnicima nesretnim sto pricaju da je virus opasan samo za stare jedna šamarčina realnosti, da ne budu ignorantne gluperde više. Neka ovo bude nauk i nasem Institutu za javno zdravlje

Realnost
Gost
Realnost

I u Srbiji je juce umro momak od 24 godine a deset dana prije toga njegov stariji brat od 36 godina…Umro je i poznati estradni menadzer od 39 godina, momak iz Čacka otac troje djece od 34 godine…To se ne objavljuje…Tako da nije tacno da je opasan samo za stare i bolesne, sjedite kuci i pazite se.

Ja sam
Gost
Ja sam

Niko nije ni rekao da je opasan samo za stare i bolesne nego da su oni naj osetljiviji.

Ja sam
Gost
Ja sam

Pa niko nije ni rekao da je samo za njih opasno nego da su oni naj osetljiviji na virus.

Send this to a friend