Region

Najveći makro u regionu uhapšen na beogradskom aerodromu

Ilustracija

Šapčanin Mihajlo Maksimović koji je od ranije poznat kao najveći makro u regionu, ponovo je uhapšen prije mjesec i po na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu.

Kako pišu beogradski mediji, kod njega je pronađena evidencija prostitutki koje je, kako se sumnja, podvodio ali i klijenata koji su koristili “njegove usluge”.

Kako je potvrđeno za “Blic”, uhapšen je u februaru ove godine na Aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu, a policija je kod njega pronašla lap-top, mobilne telefone kao i sveske, u kojima je ovaj poznati makro zabilježio imena djevojaka i žena koje su pružale seksualne usluge, ali i njihovih mušterija.

Kako se sumnja, prostitutke iz Maksimovićeve evidencije uglavnom su poznate pjevačice i starlete, dok su njihove usluge koristili poznati sportisti, biznismeni i političari. Policija je povela istragu, a kako navode beogradski mediji, brojne poznate ličnosti sada u panici i preko advokata pokušavaju da spriječe da njihova imena izađu u javnost.

Maksimović je u decembru 2014. uhapšen u rutinskoj saobraćajnoj kontroli, a policija je nedugo zatim utvrdila da se bavio organizovanjem elitne prostitucije i da je radio sa sedam prostitutki, od kojih je pet uhapšeno. Za preostale dvije sumnjalo se da borave u Bosni i Hercegovini.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gardino
Gost
Gardino

Makro sa sveskom ?

Iha-ha!
Gost
Iha-ha!

Što će sad biti trke po Srbiji!

bob
Gost
bob

Sad ce on da bude zatvorska prostitutka!

18+
Gost
18+

Je li najveci ili najpoznatiji?
Velika je razlika.

Send this to a friend