Region

Nezapamćen zločin u Novom Sadu: Ubio suprugu, taštu i tasta

Trostruko ubistvo dogodilo se danas u porodičnoj kuću u Novom Sadu. U kući su bez znakova života pronađeni Branislav Pajić (57), njegova supruga Nada Pajić (57) i njihova ćerka Mirjana Janković (32). Za ovaj zločin osumnjičen je Goran Janković (36) vulkanizer iz Veternika koji je imao zabranu prilaska ovoj porodici, suprug ubijene Mirjane, javljaju srpski mediji.

Ubistvo se dogodilo u Ulici Petefi Šandora, a policija je odmah sve blokirala kako bi obijezbedila dokaze i što prije uhapsila ubicu.

Tijela ubijenih rano jutros otkrio je sestrić porodice Pajić koji je otvorio vrata kapije njihove kuće u Ulici Petrefija Šandora i vidio brojne tragove krvi.

MUP je saopštio da su tijela tri člana porodice Pajić pronađena jutros oko osam sati.

“Policija, u saradnji s nadležnim tužiocem, obavlja uviđaj i intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja i pronalasku počinioca”, saopštio je MUP.

Osumnjičenog je supruga 10. maja prijavila za nasilje u porodici. Protiv njega postoji i prijava za ilegalno posedovanje oružja.

Prema prvim nepotvrđenim informacijama, motiv za ovaj nezapamćeni zločin u Novom Sadu je ljubomora. Goran Janković je, navodno, bio ubijeđen da Mirjana ima drugog i da ga vara.

Policija intenzivno traga za njim.

21

avatar
1000
10
11
0
 
16
MilevaStari konjDadoMarinkoLeleku
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mileva
Gost
Mileva

ŠTO ME NASMIJA MARINKO KRALJU

Dado
Gost
Dado

Nista novo u srbistan.

Prijatelj
Gost
Prijatelj

QQ bolesnika! 😮😧🙁

Aleksa
Gost
Aleksa

Bome da je ona njega ubila u snu nakon što je premlatio dobila bi punu kaznu za ubistvo s predumišljajem. Ovako, siledžijama je sve dozvoljeno jer im se “ne može ništa” dok te ne ubiju?!?

Limuzina
Gost
Limuzina

Dobice i ovaj nesoj 20-40 godina ne boj se

Danko
Gost
Danko

“Protiv njega postoji i prijava za ilegalno posedovanje oružja”!!! Postoji li postoji? E pa dobro, bas lijepo sto postoji!

Marinko
Gost
Marinko

A sto se radi od naroda priglupog I ljubomornog, ove ljubomorne sve treba istrijebit, mene zena da vara pisnuo joj ne bi, samo neka vratima ne lupa kad se po noci vrace i nastavljamo, sve super, ajde bre oko cega se opterecuju primitivci…

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Скренућу јој пажњу. 😉

Roki
Gost
Roki

I ja cu joj skrenut paznju da ga ne budi kad se kasno vrce domu svomu

Marinko
Gost
Marinko

Bolje je umorite da nema energije da lupa no sto joj skrecete paznju…

Leleku
Gost
Leleku

A dobro ti si zivotinja…

Marinko
Gost
Marinko

To mi svi kazu…

Stari konj
Gost
Stari konj

I mene je žena prevarila.Rekla da će me napustiti ali je nažalost još uvijek sa mnom.

Bnjj
Gost
Bnjj

Psihopata treba ga kao u Ameriku na 300godina osudit

Milos
Gost
Milos

Da je srece bio bi sjeckan u komade sa prenosom na RTS kao primjer drugim psihickim bolesnicima koji imaju slicne namjere.

Leleku
Gost
Leleku

I ti bi to rado gledao jel tako bolesniku? Pi!

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Treba da se svakom ko dozivljava prijetnju i ugrozenost, dozvoli oruzje (pa cak i nosenje). Pa kad ti nagazi na prag ili te presretne po gradu da te ubije, bar imas sansu.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Тако је. Нажалост ова мучница је пријављивала али залуд.

Dinamit
Gost
Dinamit

Tako je u Ameriku. Ljepsi je osjecaj kad covjek zna da ima cime da se brani no ovako ka mi u CG jedino da se bogu molimo

Jež
Gost
Jež

Ovo se dogodilo u Srbiju, ako je N.Sad još u njoj, Dinamitašu.

Zoran Elezović
Gost
Zoran Elezović

Strašno, kakav jad. Novinari opet griješe. U početku teksta je G.S. pa je onda G.J. pa opet G.S. Valjda je ispravno G.J. pošto se stradala preziva na J.

Send this to a friend