Region

Obradović: Nova vlast i Amfilohije nijesu slučajno meta srpskih režimskih medija

Boško Obradović

Predsjednik pokreta Dveri Boško Obradović ocijenio je danas da “nije slučajno što režimski mediji u Srbiji napadaju novu vlast u Crnoj Gori i posebno mitropolita Amfilohija” s obzirom na kako je rekao, prisnu prirodu političkih i poslovnih odnosa predsjednika Srbije i Crne Gore, Aleksandra Vučića i Mila Đukanovića.

Obradović je u pisanoj izjavi naveo da mediji “pod direktnom kontrolom Aleksandra Vučića očajnički pokušavaju da spasu Mila Đukanovića i spriječe iznošenje istine iz tajnih arhiva crnogorske službe bezbjednosti o svemu onome što je pozadina političkog i poslovnog prijateljstva Vučića i Đukanovića”.

“Ono što još više plaši Srpsku naprednu stranku jeste da se crnogorski scenario ne prelije u Srbiju i da sljedeći diktator koji mora da padne bude Milov politički brat blizanac i poslovni ortak Aleksandar Vučić”, naveo je Obradović, a prenijele Dveri.

Vučić je izjavio ranije danas da sa predsjednikom Crne Gore nikada nije imao poslovne aranžmane kako je navodno tvrdio mandatar za sastav nove crnogorske vlade Zdravko Krivokapić.

Vučić je zamolio Krivokapića da “u najskorije vrijeme” upozna javnost o svim elementima navodne saradnje sa Đukanovićem u “poslovnim varijantama”.

“Siguran sam da će donijeti dokaze ili reći da je lagao. Pošto tih dokaza nema, moraće da prizna da je govorio neistine, mada to nije jedina neistina. Mnogo neistina o ulozi Srbije u Crnoj Gori prije toga je iznio i Đukanović”, kazao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara poslije obilaska Centra za osnovnu policijsku obuku u Beogradu.

7

avatar
1000
7
0
0
 
7
VasilijeVasilijeNeraBijelo PoljePljevlja
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vasilije
Gost
Vasilije

Kakav je ovo mediokritet, srbijanski Milicac i Dajko.

Vasilije
Gost
Vasilije

Vučić je častan čovjek i dobar prijatelj crnogorskog naroda. Neće dozvoliti da ga miješaju u kriminalne poslove. A nije da nema veze sa mandićem i kneževićem i svojim šurakom milom. Oni ruše novu vlast,živi bili pa vidjeli. Od koga se najmanje nadamo.

Nera
Gost
Nera

Boško,
Prvo morate popove na ulice,pa litje,pa kriminalce,pa promjenu himne,jezika,zastave,pa nekoga iz manjina ko će postati lider i zabraniti vam da spominjete srpstvo.
I najvažnije preseliti Vijesti u Srbiju,jer bez njih nema podrške ambasadora.
Evo sad vidiš da nije lako doći na vlast moj Boško.

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Ovo je Srbijanski Medojević! Original..

Pljevlja
Gost
Pljevlja

Paljbaaa !!!

marius
Gost
marius

Ne hajvani Bole .

Mile
Gost
Mile

Vucic = Djukanovic

Send this to a friend