Region

Osječanin se žalio jer mu se komšinica sunča gola na terasi

Jedan Osječanin javio se redakciji Glasa Slavonije mejlom u komu se žali što se njegova komšinica naga sunča na balkonu, usput ih upitavši da li je tako nešto uopšte zakonito u Hrvatskoj.

Osječaninu je istakao da se djevojka sunča gotovo svaki dan, dodavši da to nije primjereno jer preko puta žive porodice s malom djecom.

“Kad god djeca izađu na balkon, moraju da gledaju golotinju pa me zanima je li to prema našem zakonu zabranjeno”, napisao je ogorčeni komšija.

Kako piše Glas Slavonije, policija u Hrvatskoj sprovodi kazne zbog prekršaja vrijeđanja ili omalovažavanja moralnih osjećaja građana. Prema članku 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, za takav čin predviđena je novčana kazna u iznosu od 50 do 200 eura.

“Moral shvatamo kao opšteprihvaćeni standard društvenog ponašanja, tako da radnja prekršaja u pravilu predstavlja ponašanje koje znatnije odstupa od stavova sredine u kojoj se odvija. U praksi to je najčešće obavljanje fizioloških potreba na javnome mjestu, kao i razgolićavanje”, poručili su iz policije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
vesko nk
Gost
vesko nk

Mozda se sunca iz zdravstvenih potreba.Vitamin D ili osip kozni ili sto drugo.Pravda za sve gole zene.

Marko
Gost
Marko

Pola pola, skini mi se gola!

ccc
Gost
ccc

vala evo ja se zrtvujem da dodje u moj komsiluk, ja cu da gledam tu sramotu posto doticni je alergican na zene 😀

Пеђа
Gost
Пеђа

Baš lepo.

Pjer
Gost
Pjer

Nijemu lako sigurno

:=:
Gost
:=:

kako ja nemam takvu komsinicu, javno objavljujem da je ne bih prijavio…neka se svaki dan sunca gola slobodno 😉

Tyitanic
Gost
Tyitanic

Boze budaleeeee!

Send this to a friend