Region

Otac i 37-godišnji sin se udarali štapom, tiganjem i laptopom zbog video igrice

Šezdesetogodišnji otac i 37-godišnji sin iz Koprivnice završili su na sudu jer su se fizički sukobili u porodičnom stanu.

Povod tučnjave bilo je to što je otac ušao u sinovljevu sobu i prigovorio mu da stalno igra igrice na kompjuteru, piše Indeks.

U sukobu su koristili drveni štap, PlayStation, laptop i tiganj.

“Kada sam mu ušao u sinovljevu sobu, istjerao me je uz pogrdne riječi: ‘Marš iz sobe, j… ti mater’! Izgurao me je u hodnik, a ja sam drvenim štapom razbio sliku na zidu. Kad je krenuo prema meni s namjerom da me udari razbijajući usput keramičke vaze u hodniku, udarao sam ga štapom po glavi i tijelu. Potom je mene pogodio PlayStation-om, pa sam otišao iz stana na parking. Ipak, to nije bilo sve. Prvo je kroz prozor na mene bacio torbu s laptopom koji se razbio, a gađao me je i Cepterovim tiganjem. Srećom, nije me pogodio”, ispričao je otac na sudu i otkrio kako se stalno svađaju zbog sinovljeve zavisnosti od igrica i alkohola.

Zbog nasilja u porodici, otac je morao da plati kaznu od 100 eura, a sin od 200 eura. Ocu je trajno oduzet drveni štap, a sinu metalni tiganj veličine 20 centimetara jer su bili sredstva napada.

5

avatar
1000
4
1
0
 
4
MirkoMiskoLeoHydraIhoho
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mirko
Gost
Mirko

Smiješno i tužno.

Misko
Gost
Misko

Boze sacuvaj u sta su se pretvorili ovi muskarci uzasss cus ima 37 godina i igra igrice aoo

Hydra
Gost
Hydra

Nekad sabljama a danas tiganjima.

Leo
Gost
Leo

Nekad sabljama a danas Plejstejšnima

Ihoho
Gost
Ihoho

Ocu je trajno oduzet drveni štap, a sinu metalni tiganj veličine 20 centimetara jer su bili sredstva napada. Ovaj me dio nasmijao i to dobro .

Send this to a friend