Region

Plenković: HDZ ima formulu kako da pobijedi Grabar Kitarović

Premijer Hrvatske Andrej Plenković tvrdi da vladajuća HDZ ima formulu za pobjedu njihove kandidatkinje Kolide Grabar Kitarović u drugom krugu predsjedničkih izbora.

“To je da će hrvatski građani prepoznati postignuća predsjednice, da vide da je njen program konkretan, za razliku od onog njenog protivkandidata koji je nepostojeći, da dotiče sve bitne teme hrvatskog društva i da će predsjednica, kao i dosad, nastaviti da jača ugled Hrvatske, brinuti o skladu svih institucija i činiti život kvalitetnijim za sve naše sugrađane”, rekao je Plenković.

Komentarišući glasove koje je osvojio kandidat Miroslav Škoro, Plenković je rekao da na izborima ne postoje “nečiji” glasovi te da su svi hrvatski birači jednaki.

Dodao je da je prema rezultatu prvog kruga, gdje je Zorana Milanovića podržao SDP s 13 drugih stranaka, jasno da će Grabar Kitarovićeva osvojiti izbore.

“Treba razbistriti maglu, odvojiti netačno od tačnog, sve halucinacije i priče koje se ljudima serviraju kao istina, a to nisu”, rekao je Plenković.

Ponovio je da on podržava Grabar Kitarovićevu i dodao da je ovo, kako je rekao, bitka za smjer Hrvatske.

Za Milanovića je rekao da je kandidat koji sada “glumata da je za zajedništvo”.

“Pa ne pati hrvatski narod toliko od amnezije da ne vidi o čemu se radi”, rekao je Plenković.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
Steficaexpert123Maverick
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Stefica
Gost
Stefica

A pobijedi tu blesulju.

expert123
Gost
expert123

Nije bas sigurno da ce tako biti.

Maverick
Gost
Maverick

Formula je NE PUSTATI jE DA ISTA PROGOVARA

Send this to a friend