Region

Protest u Beogradu: Vlast, opozicija i policija u Skupštini

Protest “Svi kao jedan – 1 od 5 miliona” održao se ispred Doma Narodne skupštine Srbije u Beogradu. U Skupštini Srbije, u kojoj su poslanici vladajuće koalicije prije početka protesta pridružili su se i poslanici opozicije, a ima i novinara.

Kako je najavljeno, na skupu će govoriti javne ličnosti i lideri opozicije, a šetnja će ići do Vlade, Slavije i nazad do Doma Narodne skupštine.

Na protest su pristigli i ljudi iz drugih gradova u Srbiji, Čačka, Trstenika, Kruševca, Šida, Vranja, Sremske Mitrovice, Temerina, Lazarevca, kao i sa Kosova.

Sve grupe dolaze do Skupštine iz pravca Dečanske, prolaze prema bini pored okupljenih građana, koji ih pozdravljaju aplauzom.

Ministar policije Nebojša Stefanović kazao je medijima da se policija nalazi u zgradi Skupštine Srbije kako bi spriječila da neko ponovo pokuša da pali zgradu ili krade slike i kako bi obezbijedila sigurnost za sve poslanike i radnike Narodne skupštine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
biba struja
Gost
biba struja

realno….čovjek je postavljen da zaokruži ono što se sa putkom dogovorio, mi to neznamo ali znaju oni iz ulcinja i tuzi , jer su oni odavno obavješteni šta je njihovo i to su na današnjemsastanku tiho ovjerili,a nato je ođe da ovjeri ono što ostane potlje putkovih želja

POJK
Gost
POJK

A ajde ne avetaj

Realno
Gost
Realno

Čovjek je postavljen da završi Kosovo. Oteže, razvlači i na kraju kaže da neće. Naravno da će biti ,,spontane” demonstracije. Ako neće on, ima ko ‘oće.

POJK
Gost
POJK

Sve je ovo djelo onih koji nisu bombardovanjem i svrgavanjem prethodnog predsjednika uspjeli pa pokušavaju dovodjenjem na vlast svojih podanika. Kome sad nije jasno biće mu za koju godinu a ima i onih koji će to tesko shvatiti jer za to treba razumnost. I interes u razbijanju SFRJ, Libija, Iraka i svih socijalistickih društava mnogima još nisu jasna.

srb
Gost
srb

25-30 hiljada ali do uvece bice 50 do 100.000 nocas ulicama ako ne i vise. krenulo je u 3 trajace bar do 9-10 uvece a mozda i duze.

Kotor66
Gost
Kotor66

Ja sam za Vucica u ovom slucaju ali mislom da Pink i Informer pricaju lazi, bilo je sigurno 25do30 hiljada…kakavih 7….E sad uvijek su misljenja podjeljena.Mislim da trenuto nemate boljeg od Vucica jer ovi su vec probani. Nije to kao u Cg…

Kotor
Gost
Kotor

Beranac što se potpisuješ ka’ da si iz Kotora?

Kotor66
Gost
Kotor66

Pink i Informer kazu bilo 7500h a ovi drugi kaze od 15 do 50. Sta vi mislite?

Daka
Gost
Daka

Sramota,zar se na protestima u Srbiji mogu nositi srpske zastave?

Janko
Gost
Janko

Ole zastave srbije na protestu? Sto kaze Dzemo i Grubisa? Treba ulozit protestnu notu

Send this to a friend