Region

Pogledajte kako je Dodik udario odbornika, izbio mu telefon iz ruke i psovao mu majku

❌ УДАРИО МЕ ПРЕДСЈЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!!Његови ме људи и послушници УДАРИЛИ!!!!Дијелите даље да видити СРАМОТУ СРПСКЕ!!!

Gepostet von Драшко Станивуковић - Draško Stanivuković am Sonntag, 9. September 2018

Predsjednik Republike Srpske i SNSD Milorad Dodik fizički je nasrnuo na banjalučkog odbornika Draška Stanivukovića danas popodne u Čelincu, prilikom polaganja kamena temeljca za izgradnju mosta na rijeci Vrbanji.

Prema izjavama očevidaca, Dodik je prišao Stanivukoviću, opsovao ga, izbio mu telefon iz ruke kojim je snimao polaganje temeljca i gurnuo ga.

Nakon toga, Stanivukovića su fizički napali ljudi iz Dodikovog obezbjeđenja i simpatizeri SNSD-a koji su došli da prate ovaj događaj.

Stanivuković je u izjavi za Istinito rekao da mu je Dodik prišao i rekao: Pi*ka ti materina!”, nakon čega mu je izbio telefon i gurnuo ga.

Branislav Borenović napisao je kako je ovo brutalni fizički napad Dodika i njegovih gorila na našeg kandidata Draška Stanivukovića uz skandiranje bolesnih sljedbenika.

“Za pola sata ispred #nsrs održaćemo vanredni pres!Sloboda govora je ukinuta!Režim je poludio” napisao je lider PDP-a na Facebooku.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend