Region

Pokušaj otmice i iznude: Djed Jelene Đoković nađen vezan u kukuruzištu

Jelena i Novak Đoković

Djed Jelene Đoković, Milosav Radisavljević pronađen je vezan u kukuruzištu u Ljigu, javili su srpski mediji.

Prema pisanju srpskih medija Milosava Radisavljevića su pronašli električari nedaleko od njegove porodične kuće.

Blic navodi da je Radisavljević u policiji ispričao da su mu dvojica maskiranih muškaraca tokom noći upala u stan i tražili novac. Prema njegovim riječima, on nije htio da im da novac, nakon čega su ga vezali i ostavili u kukuruzištu.

Radisavljević je policiji rekao da mu je ukradeno 26 hiljada dinara i mobilni telefon.

Predsjednik opštine Ljig Dragan Lazarević potvrdio je da je djed supruge Novaka Ðokovića pronađen vezan u kukuruzištu i da je riječ o pokušaju otmice.

“Pronašli smo ga vezanog lisicama za betonsku banderu u kukuruzištu, odakle je dozivao u pomoć. Tu je slučajno prolazio direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć. Kontaktirali smo već nekoliko puta njegovu ćerku Veru Mitić, Novakovu taštu, koja se trenutno nalazi u Monte Karlu, i koja nam je rekla da njenom bratu stižu poruke u kojima se traži dva miliona eura za otkup”, naveo je Lazarević.

Dodao je da je na mjesto gdje je pronađen Radosavljević stigla i Žandarmerija i radi na rasvjetljavanju ovog slučaja.

Đokovićev PR tim: Svi u šoku, pa i Jelena i Novak

Porodica djede Jelene Đoković kome su sinoć u kuću upali napadači, kidnapovali ga i odveli u polje, u potpunom je šoku, navodi PR tim Novaka Đokovića.

“Porodica Miloslava Radisavljevića (85), iz Ljiga, kome su sinoć u kuću upali napadači, kidnapovali ga i odveli u polje udaljeno par kilometara, u potpunom je šoku zbog svega što se desilo”, navodi se u saopštenju.

“Miloslav, djeda Jelene Đoković, zbog svih okolnosti nije u stanju da daje izjave medijima, baš kao ni Novak i Jelena, ali se zahvaljuju policiji na brzoj reakciji. Zbog činjenice da je istraga još uvjek u toku, moli se javnost za razumijevanje”, navodi PR tim srpskog tenisera.

34 Komentara na "Pokušaj otmice i iznude: Djed Jelene Đoković nađen vezan u kukuruzištu"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend