Region

Policija traga za muškarcem, sumnja se da je oteo djevojčicu u Nišu

Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije intenzivno tragaju za Ninoslavom Jovanovićem zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično djelo otmica. On je poslednji put viđen u okolini Knjaževca, navedeno je u saopštenju MUP-a proslijeđenom srpskim medijima.

Iako se u saopštenju policije ne navodi o kojoj otmici je riječ, mediji su naveli da je slučaj muškarca kog traži MUP povezan s nestankom dvanaestogodišnje Monike Karimanović, kojoj se gubi svaki trag prije šest dana.

Jovanović je poslednji put bio uhapšen pod sumnjom da je preko mesindžer aplikacije slao poruke većem broju ženskih osoba. Porukama ih je proganjao tražeći da mu dostave svoju isječenu kosu ili da ih šiša u zamjenu za novčanu nadoknadu.

On se teretio za krivična djela iskorišćavanje računarske mreže ili komunikacije drugim tehničkim sredstvima za izvršenje krivičnih djela protiv polne slobode prema maljoletnom licu, kao i više krivičnih djela proganjanje. Nakoliko mjeseci je proveo u pritvoru, nakon čega je pušten na slobodu.

Jovanović je prije tog hapšenja, ali i izlaska na slobodu, iz zatvora izašao u januaru, gdje je služio kaznu zbog silovanja. Bio je osuđen na 12 godina zatvora jer je jednu 12-godišnju devojčicu ošišao i silovao.

Mediji već danima spekulišu da je “Malčanski berberin” nestao otprilike kada i Monika Karimanović iz Brzog Broda kraj Niša. Ona je rano ujutru krenula u školu i od tada joj se gubi svaki trag.

U potragu za njom uključena je i Žandarmerija, kao i mještani koji su se samoorganizovali i pokušavaju da pronađu dvanaestogodišnju djevojčicu.

6

avatar
1000
6
0
0
 
6
Car🇷🇺RomanovFlojdmarkRozajBARSKI MNE
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Srbi, šta drugo reći.

Flojd
Gost
Flojd

Tito vrati se sve ti je oprošteno.. ovakvi bi trunuli u zatvoru i tucali kamen do smrti.

mark
Gost
mark

e da je djecak umjesto djevojcice vjerovatno bi se krio u neki SPC manastir

Rozaj
Gost
Rozaj

Na licu mjesta ga treba obesiti

BARSKI MNE
Gost
BARSKI MNE

istripovao se na arkana

BARSKI MNE
Gost
BARSKI MNE

kakvi bolesnici zive u SRBIJU…

Send this to a friend