Region

Poznat motiv zločina u Kosjeriću: Zaklao ženu zbog Fejsbuka?

Ivan Radovanović preksinoć je nožem zaklao nevjenčanu ženu Jelenu Grbić (38) pred njeno troje djece u porodičnoj kući u Kosjeriću! Motiv krvavog zločina je ljubomora jer je Ivanu smetalo to što Jelena voli da se slika i “kači” svoje fotografije na Fejsbuk!

On je nakon krvavog pira pobjegao, ali je juče uhapšen u jednoj šupi u komšiluku.

Izvor iz istrage kaže da je Ivan u februaru izašao iz zatvora, gdje je proveo devet mjeseci upravo zbog toga što je pretukao Jelenu. U noći između nedjelje i ponedjeljka upao je u Jeleninu kuću, razbivši staklo na vratima, i odmah nasrnuo na nju naočigled njenih sinova Dejana (17), Darka (12) i trogodišnjeg Davora. Najmlađi Davor je, inače, Ivanov sin, a ostala dvojica su Jelenina djeca iz prvog braka.

“Kad je Ivan upao u kuću, Dejan je odmah izveo svoju mlađu braću iz sobe. Tada je Ivan uzeo nož i izmasakrirao nevjenčanu suprugu. Gušenje u krvi i krkljanje su čula djeca, koja su utrčala natrag u sobu i vidjela svoju preklanu majku. Ivan je u međuvremenu pobjegao”, priča izvor Telegrafa i dodaje da je Dejan odmah otrčao do obližnjeg Doma zdravlja i pozvao ljekare.

Jelenin komšija kaže da je prije nekoliko dana vidio Ivana kako prijeti Jeleni ispred njene kuće.

“Najgori je bio kada se napije. Gotovo svakog dana ju je maltretirao. Eto, ni zatvor ga nije promijenio! Nekoliko sati prije zločina Ivan je išao od jedne do druge kafane i tražio piće, ali su konobari odbijali da ga usluže jer su znali kakav je kad se napije”,  priča komšija.

Nesrećnoj ženi nije bilo spasa i ubrzo je preminula, a policija je odmah organizovala potragu za Ivanom. On je sjutradan pronađen u šupi u blizini Jelenine kuće.

Vlasnik te šupe je primjetio da su vrata zatvorena, iako ih on drži otvorenim, pa je pozvao policiju, koja je tamo pronašla ubicu. Ivan se predao bez otpora.

Jelenine komšije kažu da je Ivan bio ljubomoran jer ona često objavljuje svoje fotografije na Fejsbuku, pa ju je zbog toga ranije tukao i prijetio joj da će je ubiti.

“Znam da se žalila komšinici da joj Ivan redovno kontroliše Fejsbuk profil i da provjerava da li joj neko šalje poruke i ostavlja komentare ispod slika”, kaže komšija.

 

Send this to a friend